Thai box kizárva? Bővebben lent
Asztmás vagyok elég rendesen. Két órás intenzív thai box edzésről lenne szó. Igazi nagy gondom nem is ezzel lenne ,hanem valami gond van a térdeimmel .. talán ízületi problémák .. elég két kör törpejárás és már fáj.
Elszántság ,kitartás megvan ... de egészségem akkor se tudom ,hogy bírná e
Szia! Szerintem próbáld ki! Ha viszont úgy érzed, hogy nem bírod, akkor próbálj kicsit kevesebb ideig edzeni és tarts szünetet, majd megint edz! Ha a tüdőd kezd fáradni, vagy nehezebben veszed a levegőt akkor állj meg, pihenj, igyál pár kortyot, vegyél nagy levegőket és ha érzed hogy jobb akkor mehet újra. A térded edzés előtt melegítsd be, használhatsz akár bemelegítőkrémet is és lehet hogy egy kicsit könnyebb lesz. Próbáld ki térdvédőt is. Kísérletezz én azt javaslom :) Arra vigyázz, hogy ne dolgoztasd túl magad ha nem bírod, mert abból semmi jó nem fog kisülni! :D Szerintem egy próbát megér, ha nem jön be akkor abbahagyod. :D Ha ügyes vagy vesztenivalód nem lesz! ;)
Remélem segítettem :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!