Mi ez az egész? (Bővebben lent)
Lehet, hogy tényleg segítene.
Új emberekkel ismerkedhetnél meg, és új lehetőségek nyílnak meg előtted.
Meg szerintem az ember ahol rossz élmények érték ott rosszabbul érzi magát, mint ahol semmi rossz nem történt még vele, vagy csak jó dolgok történtek meg vele.
Ahol meg rossz történt vele, akkor még ha feldolgozta is, akkor is eszébejut és ha van már a pohárban igenis akkor rosszabb lehet.
Kell egy kis levegőváltozás azt mondom (nem feltétlen elköltözés).
Egyik ismerősöm mondása pedig:
,,Mindenkinek a saját foga fáj legjobban."
Szia,
Megértelek, szerintem kicsit érzékenyebb vagy, mint a korosztályod. Én is eléggé elzárkóztam a világtól 18 éves koromra (most 20 vagyok), és ezt az egészet megértem, hogy taszít a környezet. Nekem is sok családi problémám volt otthon, meg a várost sem szerettem mert egyszerűen csak rossz emlékeim voltak. Ha hazamentem, ott pedig nem is azt éreztem, hogy ez "haza" "otthon", hanem csak egy menedék, ahol meghúzhatom magam. Nemrég más városba költöztünk, így sokkal jobb. Bár továbbra sem vagyok "itthon", de legalább néha el tudok menni sétálni a városba, hogy kiszellőztessem a fejem, és nem érzem azt a nyomasztó, üres érzést.
nem egyszerű persze
sőt az elején még szoktalan is lesz és rossz is
de akkor sem szabad meghátrálni, ha úgy érzed, hogy ezt kell tenned, akkor tedd azt :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!