Önbizalomhiány, önutálat, mit tegyek?
Figyelt kérdés
17 éves lány vagyok, és nagyon durván utálom magam. Emberek közé is utálok menni, mert szinte minden embert szebbnek látok magamnál, és idegesít.. Próbáltam már küzdeni ellene, de baromira nem megy. Nem szoktam sminkelni magam, anyám nem is engedi, ha veszek valami sminkcuccot és megtalálja, kidobja, meg stb. Néha legszívesebben levágnám a fejem, vagy valami hasonló. Sose mondja senki rám azt, hogy "jaj de szép/csinos vagy ma!" a hajam dícséri mindenki, mert göndör. Ennyi. De a fejem.. plasztikai sebész eldobná a kést ha meglátna. Nem bírooom.2011. aug. 9. 17:46
11/24 kriszesz91 válasza:
óóóó-.-" agyonsminkelni* nem agyonsinkelni XD elnézést:)
12/24 A kérdező kommentje:
köszi a sok választ :) próbáltam márnem egyszer megbékülni magammal, dehát nem ment, mostmár nem is próbálkozom mer felesleges. inkább csak kerülöm a tükröket, vagy nem nézek oda ahol láthatom hogy nézek ki, mert kb. egyből elmegy az életkedvem és elbújnék valahova ahol senki sem lát xD
2011. aug. 9. 22:02
13/24 kriszesz91 válasza:
Lehet, hogy hülyén hangzik, xD de annak ellenére, hogy "meg vagyok" elégedve magammal, néha én is nézem magam a tükörben xD Sokszor másoknak akarok megfelelni, ami nem jó, mindíg azt akarom hogy a lányok megnézzenek...xD pozitív értelemben persze. Alapjában véve jól érzem magam:) ha rossz a kedvem mindíg benyomok egyet, a kedvenc zenei stílusom egyikéből, és máris jó kedvem van:) nem hagyom hogy bármi is elrontsa a kedvem. Gondoltál már arra, hogy hány ember van ugyanabban a cipőben mint te,?? a világon több tízezren... (butaság) több millióan akár.. ne hidd hogy csak neked vannak ilyen gondjaid... Az igazán emberséges emberek nem az alapján barátkoznak akár fiú létükre, mert a lány szép, hanem mert szeretik a társaságát, színt visz az életükbe! Hidd el nekem ezeken kár verned magad, nekem is volt pár évem, mikor nem volta megelégedve magammal... de ha most meglátnának általános iskolás osztálytársaim lehidalnának (főleg a lányok;)) hogy mennyit változtam, és komolyodtam:) az idő beforraszt minden sebet! Ne csüggedj már! :)
14/24 kriszesz91 válasza:
Az annya úristenit!! Nem is hittem, hogy ilyen bölcs vagyok xDD még sosem írtam ilyen kommenteket. (ez mind a szívemből jön!):) Én csak segíteni szeretnék, így Online neked!:) hiszem, hogy nagyszerű ember vagy:) akármilyen éveid, múltad is volt:) Szeresd magad,... ás ez a legfontosabb! Ez nem önteltség, hanem egészséges önbecsülés!
15/24 anonim válasza:
ugye -ugye, hogy ez az oldal mit hoz ki belőlünk:)
16/24 A kérdező kommentje:
nagyon régóta tart nálam ez az állapot,már szinte beleszoktam, hogy ha jókedvem is van, ami ritka, egy tükör fél pillanat alatt képes lehangolni annyira, hogy egy mosoly se megy. Nagyon sokszor lecsaúnyáztak általánosba, volt, hogy a saját "barátnőim" is a hátam mögött.. ők is olyan szépek lettek, én meg..:( sokan mondják hogy nincs csúnya ember, de kivételek erősítik a szabályt, és én vagyok a kivétel.
2011. aug. 9. 22:56
17/24 kriszesz91 válasza:
-.-" Szégyelhetnék magukat az ilyen "barátnők" nem értem az embereket... hogy viszonyulhatnak máshoz így ha az normális kedves ember (márha az vagy;) és csak a kinézete, és a társadalmi gyengeségei miadt így bánnak vele...-.-" rühelle maz ilyen embereket!! A Hasonló gonddal küzdő embereknek segíteni kellene, nem megalázni őket. Szánalmasak...
18/24 kriszesz91 válasza:
-.-" NE sajnáltad már magadat-.-" önsajnálattal nem fogsz elérni soha semmit!! gondolkodj el ezeken a dolgokon! ha igazán boldog akarsz lenni az leszel!, ezt a Ronda ronda vagyokot meg hagyd abba, mert unom, legyél jókedvű mosolyogly...:))))) Ugyanis: bizonyított tény, ha egy emberre az utcán rámosolyogsz, rá hatással leszel, neki is jókedve lesz, és elkezd mosolyogni, ha szép a kisugárzásod, sugárzik belőled a jókedv, az emberek ezt megérzik, és nekik is jókedvük lesz:) nem egyszer elment melledtem valaki, rámmosolygott, és olyan jól éreztem magam, hogy na :D gyakorold:D én szeretem csinálni:) elsőre jó ha megjátszod a mosolyt, később már jön magától:D
19/24 A kérdező kommentje:
könnyű azt mondani
2011. aug. 9. 23:12
20/24 kriszesz91 válasza:
Igen valóban könnyű, de gondolkodj el ezeken a dolgokon!! Azért vagy itt, hogy az életedet boldoggá tedd, és boldog légy, bár ez nehéz a mai világban... valóban... de tudsz változtatni, ha igazán akarod, Figyelj!:) Bárki, aki az életében elért valamit, nem tudta hogyan foglya megcsinálni, csak azt tudta, hogy megfogja:) Itt egy példa, a testvérem : Ő eldöntötte, hogy kifog menni külföldre dolgozni... mindez szép és jó, de ehhez nem volt neki,! ismétlem nem volt neki semmi félrerakott pénze se bankba, se másutt!! Kiment, és 1, év alatt olyan munkát talált, hogy most lakást vesz! (igaz itt, magyarországon) és utána egy autót akar venni, mind ez jelentéktelen most, de úgy ment ki, hogy nem volt semmilye, nyelvet alig tudta, (német), mostmár Francia, angol, igaz még alap:) az első nap már haza akart jönni..... de mert nagyokat álmodni! hidd el, az vagy amit gondolsz, ha elhiszed hogy igenis én ilyen vagyok, akkor olyan is vagy! de ha a múlton rágódsz, akkor nem leszel más, csak olyan mint most, a jövőben is..:) Jó éjszakát neked:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!