Mit tegyek? önbizalomhiány.
Sajnos a fiuk leroncsolták az önbizalmam :/ azt mondták hogy nem járnának velem meg az osztály legcsunyább fiujához hasonlítottak.
hajam színe: gesztenyebarna frufrus tépett kb.lapocka végéig érő
szemem színe: gesztenyebarna nagy bociszemek
bőröm: nem vagyok nagyon fehér de azért barna se
52 kg vagyok.
kb. 160 cm.
nem sminkelem magam.
öltözködésem: hát elég szegényes ruhatáram van és nem is szépek :/
ja és nagyok a füleim.
min változtassak?kellene?
13/L
katt idde: [link]
utánna a fálj kiválasztása
válaszd ki a képet
feltöltésre katt
végül katt idde:Nagy Kép 800x800-megnéz(megnyitja és kimásolod a linket(másolás jobb klik)és beillesztés és kész
már nemazért de szerintem bnagyon cuki avgy :D ijet basztatnak h milyen?? úristen...engemis szoktak nefélj de kiderült h azért mondtákmert az eggyiknek bejövök :P huh..hátha nállad is ez van...:) sokszerencséét a ruhavásárláshoz, vegyetek cicanadrégot meg ijjen szerényebb hosszított felsőket meg rövidgatyát...az nem olyan vad és szerintem anyud is meg fogja engedni !!
Remélem segítettem:
Bogiee 12/L
te egy nagyon édes kislány vagy semmigond veled, én idáig is tudtam (én voltam a 2. hozzászóló)
Tényleg csini lennél mondjuk tornacipő cicagatya hosszított felsőben.
Ha nagyobb kislány leszel 1-2 éven belül már szedheted a szemöldöködet is és akkor még szebb leszel!!!
Még egy dolog hogy ne legyél önbizalom hiányos semmi de semmi okod rá!
19/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!