Mit tegyek? önbizalomhiány.
Sajnos a fiuk leroncsolták az önbizalmam :/ azt mondták hogy nem járnának velem meg az osztály legcsunyább fiujához hasonlítottak.
hajam színe: gesztenyebarna frufrus tépett kb.lapocka végéig érő
szemem színe: gesztenyebarna nagy bociszemek
bőröm: nem vagyok nagyon fehér de azért barna se
52 kg vagyok.
kb. 160 cm.
nem sminkelem magam.
öltözködésem: hát elég szegényes ruhatáram van és nem is szépek :/
ja és nagyok a füleim.
min változtassak?kellene?
13/L
nagyon kis aranyos vagy!
ne foglalkozz velük biztosirigyek..amugy én segitettem a képfeltöltésbe...(SziVeSeN:)
Szerintem ilyen arccal nem kell a szép ruha. Nyugi, jó arccal vagy megáldva.
Én jobban is örülök ha egy lány nem szokik rá az agyonsminkelésre. Ha laza ruhában is jól nézel ki az mutatja hogy nem szorulsz rá hogy szépítőszerekkel rejtsd el magad. Sminkből csak annyi kell hogy még pont ne lehessen észrevenni.
Nagyon édes, aranyos, szabályos az arcocskád. Én is ennyi idősen hasonló helyzetben voltam. De ne törődj a 13 éves idióta fiúkkal! Legtöbbjük a csöcsös, üresfejű, idióta lotyókat szeretik. Majd idővel benő a fejük lágya hidd el ;) amúgy kicsit a hugicámra emlékeztetsz, ő is ilyen kis bociszemű és sajna neki sincs önbizalma. Pedig higgyétek el; nagyon gyönyörűek vagytok =)
16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!