Önbizalomhiány. Mit tegyek ellene? (16/L)
Már nagyon elvagyok keseredve. Kb 4-5 éve kezdődött az egész. Észre vettem, hogy ha suliban vagyok, egész nap RETTEGEK attól hogy nehogy beszóljon valaki, és mi lesz ha megtörténik? Mit gondolnak rólam mások? Persze ez az egész meg is mutatkozik a kisugárzásomon.. sajnos.
Fogyni is szeretnék, és izmosodni, de ezt minden nap elhatározom, sőt egész nap ezen gondolkodok. (lehet hogy betegesen?) De ahogy lehet, rögtön elrontom, és nem tudom miért. Gyorsan beeszek rengeteget. :( Már nagyon sokat agyaltam ezen, és nemtudom, de arra jutottam hogy lehet hogy azért rontom el direkt, hogy ne az legyen hogy "mindent megtettem, de mégse fogyok", tehát hogy ne csalódjak. Valószinüleg depressziós vagyok, de ez hol enyhébb, hol erősebb. Ha belenézek a tükörbe, undorodom. A hasam nagy, de én szeretném ha lapos lenne. Nagyon szeretném. Ez mind persze azon is kiütközik, hogy hogy közeledek a fiukhoz, ha épp tetszik egy. Ez az egész mindent elront.
Nem tudok magamon kiigazodni, nem tudom ki vagyok! Nincs akaraterőm... csak az a gond, hogy látom már hogy ennek nem lesz jó vége. (bocs, ha kicsit zavaros, de most csak ennyire telik tőlem. :S )
egy kérdés.
Mi a FENÉÉRT szólnának be??
ha be is szólnak mond azt nekik:
"mindenki magából indul ki"
különben is olyan vagy amilyen
fogyásért meg utánna nézhetsz a neten stb.
Csak a kérdést olvastam el, a leirást meg a válaszokat nem. :D
De, az önbizolm hiány az nem más mint félelem. A félelem az meg csak a gyenge elme illuzioja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!