önbizalomhiány. Mit tegyek?
képtelen vagyok elfogadni magamat, mind külsőleg, mind belsőleg. agyilag felfogom, hogy mit kéne tennem, de nem vagyok rá képes.. Pl.: felkelek, elkészülök, minden, tegyük fel, hogy egy kicsit elégedett is vagyok a tükörképemmel, aztán kilépek az utcára és rögtön önbizalom=0 merthogy: "úú ez mennyire szép. aztaa neki szép haja van.." és teljesen összeomlok belül, soha nem fogom tudni elhinni hogy szép vagyok, hiába mondják, arról is csak az a véleményem, hogy azért mondják mert nem akarnak megbántani..
ennyit a külsőről.. belsőmmel meg úgy vagyok, hogy azon parázok állandóan, hogy mit gondolnak rólam mások (tudom hogy teljesen felesleges, mégsem tehetek ellene..)Meg ha bármit teszek/mondok, 'hú hát ezt nem így kellett volna'. Néha képes vagyok megfeledkezni önmagamról, de néha meg a barátaimról is úgy gondolom, hogy nem szeretnek. (amire pláne semmi okom..) Szval állandóan csak a hibákat látom magamban, tehetek valamit ez ellen? 15/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!