Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Most akkor hogy aludjak? : O

Most akkor hogy aludjak? : O

Figyelt kérdés

Azt mondta ma az egyik barátnőm,a Rita,hogy ha hason alszok még laposabb lesz a cicim (a hasam érdekesmódon nem -.-') ha pedig háton alszok,arccal a plafonnal,lapos lesz a fenekem! :(

Nem tudok oldalt fekve aludni,szóval az szóba sem jöhet!Na,de akkor hogy aludjak? Csajszik,ti hogyan alszotok? :D

Segítsetek!Régebben hason aludtam amúgy,az eléggé 'megviselt' már :/

2011. aug. 7. 22:38
1 2 3
 21/28 A kérdező kommentje:

Köszönöm,pedig egy felmérésnek hittem volna...Amúgy igen, azt tudtam,hogy ha sokat ülök,akkor is kisebb,laposabb fenekem lesz :)

Ezért szeretek inkább állni :D

2011. aug. 8. 12:50
 22/28 anonim ***** válasza:
szerintem tök hülyeség amit a barátnőd mondott szerintem aludj úgy ahogy neked kényelmes és jó
2011. aug. 8. 15:44
 23/28 A kérdező kommentje:
Köszi a választ! :)
2011. aug. 8. 17:05
 24/28 anonim ***** válasza:
hány évesek vagytok ti?
2011. aug. 9. 14:20
 25/28 A kérdező kommentje:

Most számít az valamit? :DD

Elég fiatalok ahhoz,hogy ilyeneket is bemeséljünk magunknak egy jó kis füves cigi,pia után :))

2011. aug. 9. 17:48
 26/28 anonim ***** válasza:

füves cigi pia?ahhh az más.ilyen bevállaló csajok vagytok ti?akkor akár szívesen be is kapcsolódnék hozzátok.na benne vagy?na akkor korotok?így már "számít az valamit"

16/F

2011. aug. 9. 20:34
 27/28 anonim ***** válasza:
Aludj lábujjhegyen,de komolyan,mondjuk én csak azért alszok úgy h szokjam a magassarkút,de tök jó úgy aludni,eleinte picit kényelmetlen,de megszokod :)
2011. aug. 15. 22:41
 28/28 A kérdező kommentje:

16/F Nem kell mindent bekajálni,amit itt olvasol :D

Azért,csatlakozhatsz., :P

A korod is pont jó!

Utolsó,de igazad van..Köszönő!Nekem is szokni kell a magassarkút! :D

2011. aug. 15. 23:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!