Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Most akkor hogy aludjak?

Most akkor hogy aludjak?

Figyelt kérdés
25 hetes vagyok, a lepény a mellső falon van, babám med.végű. Hason már régen nem tudok aludni. Ha bal oldalra fordulok, nagyon rugdos, jobb oldalon szintén (itt állítólag valamilyen eret is nyomthatok, így ezt nem is nagyon szeretem). Ha a hátamon fekszem megnyugszik, de egy idő után fáj a derekam. Ti hogy oldjátok meg?
2011. ápr. 13. 08:42
 1/4 anonim ***** válasza:

Feküdj hanyatt, egy magasabb párnára, a térdhajlatod alá pedig tegyél be egy hengerpárnát. Én vettem szopipárnát a teszveszen és azzal alszok.

[link]

2011. ápr. 13. 08:46
 2/4 anonim ***** válasza:
A lap aló részén van pár fénykép, hogy lehet vele aludni.
2011. ápr. 13. 08:47
 3/4 anonim ***** válasza:

Mindig ahogy épp nekem és a babának kényelmes volt, úgy feküdtem :) Egész éjjel forgolódtam...

Igazán a jobb oldaladon alhatnál, mert így sem a szíved nincs összenyomva, se a baba nem nehezedik rá a medencédre, az ott futó erekre. Ami írtál az ér nyomásáról, épp a hanyatt fekvésre igaz... de a babád úgyis jelzi, neki mi kényelmes és mi nem az.. Ha nyomódik az ér, nem jut hozzá elég oxigén,azt értésedre fogja adni :) Esetleg nincs szopis párnád? Az sokaknak segít megtalálni a kényelmes helyzetet...

2011. ápr. 13. 08:51
 4/4 anonim ***** válasza:
Az én babám is jelzi,ha nem jól fekszem éjjel.A bal oldalamon már nem tudok aludni,mert olyan lég szomj jön rám,hogy majd meg fulladok,és olyan érzésem van,mint ha a nyakamat szorítanák...a gyerek is addig üt vág,míg át nem fordulok a jobb oldalamra.Azonnal megnyugszik,én is kapok levegőt,de sajnos egész éjjel én sem tudok így feküdni,elzsibbadok hamar.Hanyatt már végkép nem megy, 34 hetes vagyok.
2011. ápr. 13. 10:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!