Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Hogyan aludjak? Tegyek valamit...

Hogyan aludjak? Tegyek valamit a hasam alá?

Figyelt kérdés
Még csak 21 hetes vagyok, és nem is túl nagy a hasam, de már napok óta alig alszom, mert akárhogy fekszem, mindenhogy kényelmetlen. Tegnap szabályosan éreztem, hogyha balra fordultam, a baba "átmenekült" a jobb oldalra és fordítva. Tegyek valamit a hasam alá? Van szopipárnánk, de elég kényelmetlen, ha a hasam alá teszem. Örülnék, ha leírnátok, nektek mi vált be!
2009. máj. 27. 06:35
 1/7 anonim ***** válasza:

Szia!

Sajnos csodaszert nem tudok én sem. Nekem is nagyon kényelmetlen volt minden testhelyzet. Ezt ki kell bírni már a szülésig. Nem akarlak elkeseríteni, de szerintem már csak egyre rosszabb lesz, ahogy nő a pocak. :o)

Én csak egy párnát tettem a lábam közé, mert a hasam alá nem tudtam tenni, mert úgy még rosszabb volt.

A terhességem vége felé már előre rettegtem az éjszakáktól, mert 1-2 órai alvás után már egyszerűen nem tudtam tovább feküdni.

Most viszont élvezem, hogy úgy fekszem, ahogy akarok.(már amíg hagy aludni a 2 hónapos kisfiam)

Sok boldogságot Neked!

2009. máj. 27. 06:57
 2/7 anonim ***** válasza:

Én egy kispárnát igazítok be a hasam alá, és mindig megtalálom, hogy a legkényelmesebb. Már elég régen használom, bevált, de készülök szoptatóspárnát venni, eddig csak jókat hallottam róla.

32 hetes km.

2009. máj. 27. 07:55
 3/7 anonim ***** válasza:

30 hetes vagyok.

Én is kb. a 20-21. héttől nem tudtam kényelmesen aludni.

Aztán hallottam, hogy egy párna segythet: a térdem közé szoktam tenni egy nagypárnát, úgy, hogy az egyik felét a hasam elé igazgatom.

Nagyon kényelmes így. (bár nem minden éjjel jön be, de a legtöbbször nagyon jó)

Vettünk 2 hete szoptatós párnát is. Nekem az nem jött be. Majd a szoptatáshoz jó lesz.

Boldog pocakosodást! :)

2009. máj. 27. 08:23
 4/7 anonim ***** válasza:
Én a jobb oldalamon egyáltalán nem tudtam aludni, balon egész jól. Sőt, inkább félhason. Nekem különben a vége felé jobb volt, vagy csak megszoktam?
2009. máj. 27. 08:42
 5/7 anonim ***** válasza:

38+2 hetes vagyok. Kispárna a pocak alá kényelmesen elhelyezve, aztán ha nagyon sokat borulsz a hátadra, tegyél magad mögé is egyet, segít ellazulni. (főleg így a vége felé)

Ja, és ha nem találod a helyed, tegyél 2-3 párnát a fejed alá, a hátad is legyen megtámasztva és pár éjjel próbálj így pihenni, félig ülve.

Nekem ez kellett vagy két hétig, mert fekve görcsölt mindenem.

Szép babavárást!

2009. máj. 27. 09:00
 6/7 anonim ***** válasza:

Szia. Szintén 21 hetes vagyok! Nekem is nagyon rossz, ha épp a hasamnak jó akkor a kezem zsibbad el... én úgy alszom, hogy a fejem alatt egy nagypárna van ami jól összenyomható és a hasam alá is egy nagypárnát rakok félig, úgymond ráfordulok, a lábamat is rárakom és így kicsit olyan mintha hason feküdnék. Sajna világ életemben csak hason tudtam elaludni így nagyon szenvedek. De így valamivel jobb. Próbáld ki. :)

Ja és nem elég hogy a hasunktól nem tudunk aludni de ebben a kánikulában?! És még a java hátra van! Úgyhogy felköthetjük a gatyát!

Hol fogsz szülni?

Boldog babavárást! És nyugodt, kényelmes éjszakákat!

2009. máj. 27. 09:31
 7/7 A kérdező kommentje:

Köszönöm a tippeket, sorban ki fogom próbálni mindet, aztán meglátom, melyik válik be!

Székesfehérváron fogok szülni, hozzám az van a legközelebb.

Mindenkinek a legjobbakat kívánom, és persze nyugodt éjaszkákat! :-)

2009. máj. 27. 14:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!