Hogyan aludjak? Tegyek valamit a hasam alá?
Szia!
Sajnos csodaszert nem tudok én sem. Nekem is nagyon kényelmetlen volt minden testhelyzet. Ezt ki kell bírni már a szülésig. Nem akarlak elkeseríteni, de szerintem már csak egyre rosszabb lesz, ahogy nő a pocak. :o)
Én csak egy párnát tettem a lábam közé, mert a hasam alá nem tudtam tenni, mert úgy még rosszabb volt.
A terhességem vége felé már előre rettegtem az éjszakáktól, mert 1-2 órai alvás után már egyszerűen nem tudtam tovább feküdni.
Most viszont élvezem, hogy úgy fekszem, ahogy akarok.(már amíg hagy aludni a 2 hónapos kisfiam)
Sok boldogságot Neked!
Én egy kispárnát igazítok be a hasam alá, és mindig megtalálom, hogy a legkényelmesebb. Már elég régen használom, bevált, de készülök szoptatóspárnát venni, eddig csak jókat hallottam róla.
32 hetes km.
30 hetes vagyok.
Én is kb. a 20-21. héttől nem tudtam kényelmesen aludni.
Aztán hallottam, hogy egy párna segythet: a térdem közé szoktam tenni egy nagypárnát, úgy, hogy az egyik felét a hasam elé igazgatom.
Nagyon kényelmes így. (bár nem minden éjjel jön be, de a legtöbbször nagyon jó)
Vettünk 2 hete szoptatós párnát is. Nekem az nem jött be. Majd a szoptatáshoz jó lesz.
Boldog pocakosodást! :)
38+2 hetes vagyok. Kispárna a pocak alá kényelmesen elhelyezve, aztán ha nagyon sokat borulsz a hátadra, tegyél magad mögé is egyet, segít ellazulni. (főleg így a vége felé)
Ja, és ha nem találod a helyed, tegyél 2-3 párnát a fejed alá, a hátad is legyen megtámasztva és pár éjjel próbálj így pihenni, félig ülve.
Nekem ez kellett vagy két hétig, mert fekve görcsölt mindenem.
Szép babavárást!
Szia. Szintén 21 hetes vagyok! Nekem is nagyon rossz, ha épp a hasamnak jó akkor a kezem zsibbad el... én úgy alszom, hogy a fejem alatt egy nagypárna van ami jól összenyomható és a hasam alá is egy nagypárnát rakok félig, úgymond ráfordulok, a lábamat is rárakom és így kicsit olyan mintha hason feküdnék. Sajna világ életemben csak hason tudtam elaludni így nagyon szenvedek. De így valamivel jobb. Próbáld ki. :)
Ja és nem elég hogy a hasunktól nem tudunk aludni de ebben a kánikulában?! És még a java hátra van! Úgyhogy felköthetjük a gatyát!
Hol fogsz szülni?
Boldog babavárást! És nyugodt, kényelmes éjszakákat!
Köszönöm a tippeket, sorban ki fogom próbálni mindet, aztán meglátom, melyik válik be!
Székesfehérváron fogok szülni, hozzám az van a legközelebb.
Mindenkinek a legjobbakat kívánom, és persze nyugodt éjaszkákat! :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!