Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Szerintetek túl nagy a hasam?

Szerintetek túl nagy a hasam?

Figyelt kérdés
Akkora a hasam az 2. hétben mint ha az ötödik hónapban lennék.
2011. nov. 6. 14:28
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
A 2. hétben? Ugye 2. hónapot akartál írni? :) Mindenkinek másképp nő a hasa, van akinek alig látszik, van akinek hamar kerekedik. Függ a testalkattól és a baba fekvésétől is. Meg ugye puffadhatsz is. Mint általában a kismamák, gondolom te sem húzod már befele a hasadat. :) Estére pedig általában mindenkinek nagyobb mint reggel.
2011. nov. 6. 14:34
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
Én szó szerint akkora voltam az egész terhességem alatt mint egy tehén:)) úgyhogy nyugi nincs semmi baj:)
2011. nov. 6. 14:50
 3/12 A kérdező kommentje:
Nem jól írtam a 2. hétben vagyok :D
2011. nov. 6. 16:11
 4/12 A kérdező kommentje:
Majd linkelek be képeket !!!
2011. nov. 6. 16:17
 5/12 anonim ***** válasza:

Gondolom akkor 6 hetes vagy. Mert ha tudod, hogy kismama vagy akkor minimum 4 hetesnek kell lenned. Mivel a nemvárt napján már 4 hetesnek számítassz. Ezek szerint te onnan számolod a heteket, amikor nemjött meg, és pozitivat teszteltél. :)

6 hetesen puffadhatsz bizonyos ételektől, de szerintem ez nem gond. Ha téged zavar akkor probálj nem puffasztó ételeket enni. Boldog babavárást.

2011. nov. 6. 17:14
 6/12 anonim ***** válasza:
Nekem is van egy pici hasam már én is 6 hetes vagyok!:)boldog babavárást!
2011. nov. 6. 18:23
 7/12 anonim ***** válasza:
100%

mikor 2hetes terhesnek mondanak akkor történik meg konkrétan a megtermékenyités...(mivel utolsó mensitől számoljuk a terhességi heteket)

szoval 2hetesen még az ég világon semmit nem érthetsz...

az aktustól nézed a 2 hetet gondolom(tehát akkor kb 4-5hetes vagy valójában)kb akkor most maradt el a mensid és lett pozi a teszted...

nem lehet hasad...semmi...a baba akkora mint egy bors szem, a méhd sem nőtt még semmit.

ami ilyenkor jellemző az a puffadás...az lehet nálad is

2011. nov. 6. 19:24
 8/12 anonim ***** válasza:
100%
Én is arra gondoltam!tudom h mekkora a baba!!a puffadásra gondoltam én is!
2011. nov. 6. 19:46
 9/12 anonim ***** válasza:

Jol felpuffadtal.

Azt te tudod, hogy gond-e, ha nincs szelgorcsod, nem faj ettol a hasad, stb, akkor nem gond. Ha igen, akkor a patikaban kerj ra bogyot, van olyan, amit terhesen is szedhetsz puffadasra.

2011. nov. 6. 22:18
 10/12 A kérdező kommentje:
Szerintem is puffadás de az orvos azt mondta hogy ez már a babák miatt van.
2011. nov. 7. 17:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!