Most jött meg úgy igazán erősen a menzeszem, és ma reggel arra ébredtem, hogy vérben alszok :S. Amikor ilyen erős akkor, hogy aludjak?
Szerintem rakj be egy betétet, mondjuk ne a legkisebbet, hanem a sokcseppeset.
Dm-ben kapható az Organic márka, az nem szintetikus, így nem szaporodnak el rajta a bacik. Ebben a márkában van tampon is, ha abban jobban hiszel.
:) Hát.. addig már nem nagyon tudok elmenni,de van sokcseppes betétem.Esetleg rakjam be azt,meg egy tampont??
14/l
nekem már ez megszokott...én úgy szoktam h tampon is és betét is...ha meg nincs betét akkor kb hajnalba felszoktam kelni de így reflexszerűen és kicserélem a tampont.(:
14/L
Első néhány nap tampon. Azért egy normál bírni szokta, de ha aggódok, akkor betétet is használok, annál nagyobb vérvesztéssel meg már kórházban a helyed. XD Rögtön ébredés után cserélj, mert nem egészséges elvileg éjjelre, de jobb, mint kétszer felkelni, átöltözni, ágyat húzni, stb. XD
A gyengébb napokon simán elég egy betét, de jó szoros bugyit vegyél fel, akkor nem ázol át azért.
Amúgy egyéni kérdés, anyum is olyan, hogy éjjel semmi, én meg... -.-"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!