Ugy nem fogok átázni ha reggel berakok egy erős vérzés elleni naturella betétet és 6-7 órám lesz és suli után veszem ki? Ki fogom bírni? Vagy Alwayst?
holnap lesz a 2. nap az első menstruációmnak.
14,5/L
Első vérzés? Hát soha senki nem fogja megmondani neked, hogy mennyit bír majd ki. Ezt mindenki magának tapasztalja ki. Nekem az elején volt, hogy fél órát se bírt ki, nemhogy 6-7 órát szóval... Második nap amúgy sem szokott kibírni annyit.
Vigyél tartalék betéteket.
akárhova mész, mindig legyen nálad 5-6 darab betét az első három-négy napban.
beteszed egy nejlonba, azt a táskádba, nem látja senki. a tatyódat vagy kiviszed a mosdóba, vagy vécére menet, amikor senki nem néz oda, begyűröd a betétet a farzsebedbe :)
inkább arra ügylej, hogy vécézés előtt is moss kezet, és ne nagyon tapizd össze a vécékilincset (lehetőleg minél tisztább kézzel cserélj). miután cseréltél, a használt betétet nem szabad a vécében lehúzni. vécépapírba csomagold be, tedd bele a fóliába, és dobd ki a szemetesbe.
Még ha kibírná olyan sokáig, akkor sem egészséges, és ráadásul 6-7 óra alatt már kellemetlen szaga lehet a bacik miatt.
Mindenképpen cserélj a suliban legalább egyszer, és ha hazamész mosakodj meg odalent.
Amikor sulis voltam, varrtam magamnak egy pénztárcához hasonló, icipici tatyót, amiben elfért egy betét. Amikor vécére mentem, ezt vittem magammal. Vagy zsebre tettem, vagy csak úgy kivittem. Nem tűnt fel senkinek, hogy betét van nálam. :P
Már rég átálltam tamponra, nem ismerem a mostani betéteket, a naturellát sem, de az Always igen jó márka, abban bízhatsz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!