Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » 4 napig tartó "barnázás" és...

4 napig tartó "barnázás" és reggel-este egy egy enyhébb vérzés, számithat menstruációnak?

Figyelt kérdés

5-én szokott megjönni a menstruációm, de már 2-án rágódtam hogy megjön-e már...a párom szerint ezért késett...lehet h emiatt volt a barnázás is? ugye nem vagyok terhes?

nagyon "paranoijásak vagyunk" a párommal, úgyh egyszeri alkalommal többször letusol, kezetmos meg minden. egyszer sem ment el bennem (természetesen gumival védekeztünk)

már kivagyok akadva nagyon, hogy vajon mi a baj:((

segitsetek, kérlek

2009. jan. 12. 14:50
 1/2 anonim ***** válasza:

Szia!

Szerintem nem normális.DE! Nem hiszem, hogy terhes vagy- amúgy én is pont ilyen félős vagyok és soha semminek nem akarok hinni.

Szóval szerintem lehet, hogy vmelyik petefészked nem úgy működik, ahogy kellene, feltétlenül menj el orvoshoz és csinálj tesztet!

2009. jan. 24. 01:30
 2/2 A kérdező kommentje:

kosz csinaltam mar tesztet, 3/at is, mind negativ, de meg mindig stresszelek:(

koszi a valaszt

2009. jan. 24. 21:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!