Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Wannak itt emo fiuk akiknek...

Wannak itt emo fiuk akiknek nincs csajuk?

Figyelt kérdés
szeretnék ismerkedni emo pasikkal :D
2011. aug. 1. 22:07
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
*Vannak, v-vel, nem w-vel, érted? amúgy meg ez nem társkereső.
2011. aug. 1. 22:13
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Az összes emo fiú (vagy mi) meghalt. Üdvözöllek a szép új világban.
2011. aug. 1. 22:14
 3/10 anonim ***** válasza:
az EMO fiuk nem szeretik a csajokat, amit látsz az csak a látszat!
2011. aug. 2. 00:39
 4/10 anonim ***** válasza:
engem annak mondanak bár magamat nem tartom emonak de nemértem.miért nem hagyjátok őket békén?nektek nem ártanak...ez csak rólatok állít ki bizonyítványt hogy mennyire vagytok értelmesek.
2011. aug. 2. 02:21
 5/10 anonim ***** válasza:

előttem lévőtől megkérdezném ,h milyen benyomás hatására lett "EMO"? a társaságodból gondolom elég sokan azok lettek kinézetre. Ez mire vall vajon? Akkor ez vagy te igazából?

de nem kérdem mert nem lehet.

2011. aug. 2. 02:37
 6/10 anonim ***** válasza:
Ha már EMO akkor fegyver a fejhez,mert az összes EMO b*zi.Hogy rohadnának meg.
2011. aug. 2. 11:55
 7/10 A kérdező kommentje:
:// mér kell az emo kat b*sztatni? semmit nemártottak nektek -.- csak irigyek wagytok mert az emo k jobbak nálatok :P
2011. aug. 2. 20:51
 8/10 anonim ***** válasza:
igen. biztos jobb nálam egy fekete ruhákban járkáló, monoklisra kifestett, fekete hajú, körmű, mindenű ember, aki nem lát a hosszú hajától és abban talál élvezetet, hogy vagdossa az ereit, mert ez menő. :') igazából nem magukkal az emokkal van bajom, hanem a stílussal. gusztustalan..
2011. aug. 2. 21:01
 9/10 anonim ***** válasza:
Persze hogy irigy Vagyok. Nyilván irigylem a nagyon "kemény" zenéjüket, meg a pózer viselkedésüket. Ja, és tanuld meg használni a V betűt. A W-t meg távolítsd el, magyar nyelvhez az nem kell.
2011. aug. 2. 21:50
 10/10 anonim ***** válasza:

A válasz megírásának időpontja: tegnap 02:37

előtted lévő vagyok.senki sem lett külsőre olyan int egy emo.látom sok értelem van néhányotokban.lássuk csak ott a melegfelvonulás.egy emot sem látni ott mégis melegek és sokan átlagemberek ti is azok vagytok jaj akkor ti mind melegek vagytok? ez kb ilyen szintű beskatulyázás...az érvagdosás meg ilyesmi hülyeségek sem jellemzők az emokra csak a pózerekre és az nem ugyanaz.és van aki külsőre nem változtat semmit csak belsőre gondolkodik úgy.szóval lehet hogy épp a te barátod is az csak nem úgy öltözködik és nem mondja magát annak de úgy gondolkodik.de ha ilyen szinten állsz és nemtudod elfogadni hogy több stílus van akkor valószinűnek tartom nincs is barátod.ezt írom az összes olyannak aki skatulyáz első ítélésre.és bocsi hogy hosszú lett.

2011. aug. 3. 02:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!