Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Nincsenek szükségeim lánybarát...

Nincsenek szükségeim lánybarátokra, ha már lány akkor azzal több legyen vagy semmi, ti is így gondolkodtok?

Figyelt kérdés

csúnya lányokkal nem beszélgetek ,aki bejön és nincs barátja azzal meg mást szeretnék..

furán gondolkodom? vannak lány haverjaim iskolából, de ha velük dumálok akkor is mindig az van hogy "neki beraknám" aztán próbálok másra gondolni ilyenkor

fészbukon is mindig :barátok<3 és csomó srácnak van csaj barátja. én meg nem értem az ilyet. főleg ha lefekszenek egymással utána meg ugyanúgy beszélgetnek

17f

2011. júl. 29. 15:38
1 2 3 4
 31/37 anonim ***** válasza:

08:23

Még egy ilyen szellemi fogyatékos barmot nem láttam. Ha ennyire hülye vagy, akkor minek irkálsz ide, miért nem foglalkozol a saját elmebajoddal, mert nem ép az elméd az biztos, különben már felfogtad volna mit mondd a másik.

Ásd el magad.

2011. aug. 2. 21:44
 32/37 anonim ***** válasza:

08:23vagyok

a helyzet érdekessége, hogy a másik oldalról én ugyanezt látom rólatok, tehát az érveket még mindig várom

2011. aug. 3. 08:03
 33/37 anonim ***** válasza:
Már le lett írva, te szerencsétlen...
2011. aug. 4. 20:26
 34/37 anonim ***** válasza:

kérlek mutass rá

2011. aug. 5. 12:38
 35/37 anonim ***** válasza:
08-01 11:36
2011. aug. 6. 00:33
 36/37 anonim ***** válasza:
Meg úgy az egész. Vagy a felfogásoddal van a baj? Azon nem tudok segíteni:(
2011. aug. 6. 00:34
 37/37 anonim ***** válasza:

én meg ezt ajánlom 08-01 12:35

azt én is tudom mondani hogy nem érted meg.

még mindig várom az érveket, miért jogos valakit éretlennek nevezni, aki képtelen felfogni hogy a nők nem csak eszközök - azért mert az illető kanos

egyéb tanács: te is nézz magadba, és ne a múltadban élj, a sérelmeid miatt nem mindenki szellemi fogyatékos hülye, aki nem olyan mint a te álomherceged

2011. aug. 7. 15:02
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!