Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Nincsenek szükségeim lánybarát...

Nincsenek szükségeim lánybarátokra, ha már lány akkor azzal több legyen vagy semmi, ti is így gondolkodtok?

Figyelt kérdés

csúnya lányokkal nem beszélgetek ,aki bejön és nincs barátja azzal meg mást szeretnék..

furán gondolkodom? vannak lány haverjaim iskolából, de ha velük dumálok akkor is mindig az van hogy "neki beraknám" aztán próbálok másra gondolni ilyenkor

fészbukon is mindig :barátok<3 és csomó srácnak van csaj barátja. én meg nem értem az ilyet. főleg ha lefekszenek egymással utána meg ugyanúgy beszélgetnek

17f

2011. júl. 29. 15:38
1 2 3 4
 21/37 anonim ***** válasza:

08:23vagyok

hogyne, én írkálok hülyeséget, mikor szerinted állat az, aki vonzónak talál egy lányt.

talán jobb lenne kicsit visszavenned az arcodból, és megtanulni elfogadni másokat, nem lenézni. könnyű azzal menekülni hogy mindenkit alsóbbrendűnek nézel, de ilyen jellemmel te sem lennél különb egy állatnál...

2011. aug. 1. 08:35
 22/37 anonim ***** válasza:
Neked kéne magadba nézned, nézd már meg ki kezdett el itt kit lenézni. Amiket írtál, az a szemembe semmi, egyik hozzászólásodba amit írsz ott nem veszed figyelembe hogy mit írtál az előtte lévőbe,nem tudtam másra gondolni, csak arra, hogy tudathasadásod lehet. És pont azok a tulajdonságok vannak meg benned, amik ellen itt szónokolsz. Ez az igazi álszentség. Szerintem még te se érted mit beszélsz, ezért tartom feleslegesnek ezt az egészet. Nem kell azt hinned, hogy te vagy az első akivel ezzel a témával kapcsolatban beszélek. De velük sikerült normálisan megbeszélni a dolgot, még ha meggyőzni nem is tudtuk egymást. Csak ugyanazt a stílust kapod vissza, amit te is csinálsz. Általában nem szoktam lenézni senkit, de vannak dolgok amiket elfogadni szégyen.
2011. aug. 1. 11:36
 23/37 anonim ***** válasza:

te írtad a kérdezőnek hogy éretlen és nem képes felfogni hogy a nő nem egy eszköz a szexre, holott erre nem adott alapot, csupán arról írt hogy vannak szexuális gondolatai

az én szememben ez alaptalan sértegetés volt, amire reagáltam, tehát nem alaptalan volt. a kettő közt különbséget teszek.

lehetnél megértőbb egy hormontúltengéses/problémés fiatal felé. attól meg hogy más a jellemed és értékrended, nem kellene másokat értetlennek beállítani.

sajnálom, én nem tudok tisztelni egy ilyen embert, mint te, aki mások sértegetésétől érzi magát többnek/jól.

álszentség, te sem érted... - szóval nem tudsz különbséget tenni alaptalan sértegetés és reakció közt, és nem is érted miről beszélek, ezért "hülyeség", ezeket pedig megpróbálod (már megint) valaki másra kivetíteni.

nem tudom, te hogy vagy vele, remélem nem magadból indultál ki, de én végiggondolom, amit mondok, és érteni szoktam a saját mondanivalómat.

"Csak ugyanazt a stílust kapod vissza, amit te is csinálsz." - kettőnk közül inkább te vagy a tudathasadásos, mert most világítottál rá saját figyelmetlenségedre. ha legközelebb nem sértegetsz egy bizonytalan embert, talán mások sem kötnek beléd hogy nagyképű vagy. viszont mikor én írtam neked, tisztában voltam azzal, hogy nem fog tetszeni a reakcióm, és vállaltam is a következményeit.

"de vannak dolgok amiket elfogadni szégyen." - az én szememben ilyen, ha valaki éretlennek, értetlennek, állatnak állít be egy bizonytalan embert.

érdekes, hogy ugyanúgy ítélkezünk, ugyanazok a szabályaink, mégis úgy látod a helyzetet, mintha te senkit sem sértettél volna meg, aztán nyugodt szívvel, tiszta kézzel akarsz kisétálni a beszélgetésből, mondván "vagy te! különben is hülyeséget beszélsz..."

szerintem inkább ez az éretlen dolog egy olyan embertől, akinek az átlagnál azért kicsit jobb logikája lenne.

szóval hogy tisztázzam a célom: attól mert más vagy, mint a kérdező, nem kellene így beszélned róla és lenézni azt(vagy hívd akárminek), aki nem nézi jó szemmel.

szerintem nem kellene ilyen élesen ítélkezned mások felett, és parancsolgatnod nekik, mert ha az életben is ilyen leszel, akkor biztosan összeakadsz egyszer egy olyan emberrel, aki nem fogja ezt eltűrni. mutathatnál több tiszteletet mások iránt. szerintem.

2011. aug. 1. 12:35
 24/37 anonim ***** válasza:

Ezzel a hozzászólásoddal nem sokat változtattál, a véleményemen amit az előző hozzászólásomban írtam, sőt...

Nagyon jól megvagyok a tanácsaid nélkül is, de köszönöm. A nézeteim, beszédstílusom miatt, még sose volt problémám az életben, szerintem nem is lesz. Mint már írtam ideje lenne ezt befejezni, mert nem csak azt nem érted, amit te magad írsz le, hanem azt sem amit más. Felesleges az egész próbálkozásod.

2011. aug. 1. 13:03
 25/37 anonim ***** válasza:

8:23-as

Egy ideje olvasom amit írsz. Hát már bocsánat hogy ez kijön belőlem, de: Elmész az @nyádba már komolyan. Én 22 éves nő vagyok, és szenvedtem már eleget az ilyen szellemi fogyatékos hülyék miatt, akiket normálisnak nevezel. Valószínűleg te is hasonló vagy ezért ez a nagy védés...

Akivel veszekedsz annak meg teljes mértékben igaza van. ÁLLATOK!

2011. aug. 1. 13:07
 26/37 anonim ***** válasza:

látom nagyon csökönyösen hárítasz. el sem olvastad, vagy meg sem értetted, amit írtam. ha eddig még nem volt gondod, mert senki sem szólt érte, nem biztos hogy ezután sem lesz.

de ahogy érzed, valóban túl sok off.

13:07

már bocsánat, de ha egyetértesz vele, akkor te is ugyanolyan ideálfasiszta idióta vagy, mint ő. másrészt ne magadból indulj ki, hogy csak azt védem, aki hozzám hasonló.

csupán azért mert nő vagy (ami köze áll az impotenshez) és rossz élményeid voltak, nem jelenti azt, hogy az illető szellemi fogyatékos lenne, mert kanos. neked meg végképp nem lehet fogalmad arról, milyen lehet az ő bőrében lenni.

persze 0 empátiával miért is várnám hogy beleéljétek magatokat az ő helyzetébe.

2011. aug. 1. 18:52
 27/37 anonim ***** válasza:
Ez az egész kezd nevetségessé válni.
2011. aug. 1. 20:17
 28/37 anonim ***** válasza:

szerintem már rég az volt, amikor beszóltál neki, főleg hogy elmenekültél a felelősség elől, és még mindig ezt csinálod, mert érdemi választ nem tudsz adni, csak erőltetett flegma megjegyzéseket tenni amivel kihátrálsz a témából. ha nem tudsz semmi értelmeset mondani és nem is akarsz, akkor miért válaszolsz? ezzel csak tovább igazolod, hogy egyáltalán nincs benned segítő szándék, hanem önző, önigazoló arrogancia. ilyen jellemmel akarod te megmondani másoknak hogy ki az állat és mit csináljon? inkább ez lenne nevetséges, bár részemről szomorú, hogy ilyen emberek sétálnak szabadlábon. természetesen egy álszent sosem ismerné el hogy megsértett valakit

2011. aug. 2. 07:24
 29/37 anonim ***** válasza:

Már rég letettem arról, hogy megfogod érteni amit mondtam, mert nem is akarod.

De te csak nem fogod fel amit a másik mondd, erre a bizonyíték, hogy nem érted meg amit már párszor leírtam, hogy ez nekem már lezárt téma.

De felőlem még irkálhatsz, valamin nekem is kell szórakoznom. Mindennapi komédia...

2011. aug. 2. 14:10
 30/37 anonim ***** válasza:

akkor jót nevetünk egymáson, mert szerintem meg az a komédia hogy folyton arrogánsan hárítasz. ennyi energiát fecsérelni érdemtelen válaszokra már megérte volna megfogalmazni értelmesen az álláspontod. valamitől nagyon félsz, hogy nem mersz érdemi választ adni, csak mindig ugyanazt hajtogatni. biztosan működik a többségnél, de nálam nem. ez nem változtat azon, hogy leszóltad a kérdezőt, persze elsunnyogni könnyebb, mint elismerni (legalább magad felé) hogy megsértettél valakit, és még ezek után neked áll feljebb, ha valaki ezért beszól neked. köpködünk másokra de ha rólunk van szó, de nem ér a nevem?

mindketten jól tudjuk, hogy ha valóban nem akarnád pazarolni az idődet, nem válaszolnál folyton, persze ha érdemi választ kellene adnod, akkor meg kiderülne, hogy nincs mire alapoznod az arroganciát.

gyakorlatilag folyamatosan magadnak mondasz ellent és saját magad teszed hiteltelenné, de ha eddig sem értetted, amit mondtam, ezután sem fogod.

várom a következő fényes megszólalásod, amiben újra elmondod sokadjára is, hogy hülye vagyok mert nem érted a mondandóm, és hogy azért válaszolgatsz, mert nagyon nem érdekel téged a véleményem, és nem szereted az idődet pazarolni... :)

2011. aug. 2. 20:22
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!