Nincsenek szükségeim lánybarátokra, ha már lány akkor azzal több legyen vagy semmi, ti is így gondolkodtok?
csúnya lányokkal nem beszélgetek ,aki bejön és nincs barátja azzal meg mást szeretnék..
furán gondolkodom? vannak lány haverjaim iskolából, de ha velük dumálok akkor is mindig az van hogy "neki beraknám" aztán próbálok másra gondolni ilyenkor
fészbukon is mindig :barátok<3 és csomó srácnak van csaj barátja. én meg nem értem az ilyet. főleg ha lefekszenek egymással utána meg ugyanúgy beszélgetnek
17f
hormontúltengés, attól hogy valaki jól néz ki, még lehet a barátod, ugyanis egy kapcsolat nem csak a szexről szólna - jobb esetben. létezik "barátság szexszel" dolog is meg sok más kapcsolatféle.
az viszont igaz hogy csak akkor lehet egy lány a barátod ha nem akarsz tőle többet, ez pedig úgy lehetséges hogy vannak benne (Főképp lelkileg) olyan dolgok ami a "barátoddá" teszi az illetőt, de más okok miatt többre nem lennétek jók.
23:43
te vagy nővagy, vagy impotens, esetleg álszent is
00:09
a szerelemnek semmi köze nincs a "betenném"hez, több köze van a barátsághoz
00:24
nincs mit szégyellni azon hogy vágysz a szexre. vagy megoldod másokkal, vagy megoldod magadban, de ha elfojtod annak nincs jó következménye, főleg akkor nem ha egy olyan emberen vezeted le a feszültséged, akit tényleg szeretsz is.
ma 08:23
Nem vagyok se nő, se impotens se álszent. Persze könnyebb leszólni azt, amit te még nem tudsz megérteni, nem is vártam többet tőled se...
08:23vagyok
nekem mindegy kitől mit vársz, de az biztos hogy te nem tudod felfogni hogy milyen manapság kamasz fiúnak lenni, és hogy a vágyakhoz semmi köze a közhelyeknek meg a kihasználásnak.
persze önfeláldozás meg romantikus eszmék 30 felett esetleg hormonproblémákkal, de ha ezt tagadod, emellett szerintem álszentség azt állítani hogy benned egy csinos lány sosem indított el valami "rossz" érzést/gondolatot. ha mégis lett volna ilyen, akkor meg nem értem miért kell úgy tenned mintha te sosem lettél volna egészséges fiatal fiú...
az már más kérdés hogy milyennek illene lenni, mit vár el a társadalom meg a romantikus eszmék, de lássuk be, sem a nevelés, sem a másik nem viselkedése nem segíti a mai fiúkat abban hogy ne szexorientált gondolkodásuk legyen a másik nemről
ennek tükrében kérlek maradj csendben, ha nem tudsz mást tenni mint lerombolni egy fiatal önértékelését
ma 16:24
És mondod ezt nekem, aki szintén a kérdező, korosztályában vagyok kb... Nembaj...
Maga a rossz gondolat mindenkivel előfordul. Ezzel nincs is baj. De szerintem ha valaki beszél egy nővel, és állandóan az jut eszébe hogy "neki beraknám" az már nevezhető betegesnek. Vagy te másképp látod? Nyilván ez normális, és én vagyok a beteg, hogy nem így vagyok vele.
A női barátaimmal kapcsolatosan, nekem sose voltak ilyen gondolataim. Nem túlzás azt mondani hogy olyanok mint a testvéreim.
Talán egy erkölcsösebb társadalom, meg nagyobb szellemi színvonal segítene a "mai fiúkon".
Mindenesetre, a hozzászólásom neki szólt és nem neked. Ennek tükrében nem tudom miért nem tudtál te csöndben maradni, mert különösebben nem érdekelt a véleményed... Főleg hogy támadó jellegű. Saját magadat járatod le...
08:23vagyok
mit számít melyik korosztályban vagy?
el tudod fogadni hogy nem mindenki olyan mint te vagy sem? ez a kérdés. a fiúk többsége ebben a korban a legaktívabb szexuálisan/hormonálisan. attól hogy kevesebb szexuális vággyal rendelkezel nem leszel jobb másoknál.
a "beraknám" gondolatok meg nem jelentik azt hogy csak eszköznek tekinti a lányokat.
"állandóan az jut eszébe hogy "neki beraknám" az már nevezhető betegesnek"
én fordítva látom, lehet hogy szellemileg vagy érzelmileg primitív, de ezek a "beteges" emberek tartják fenn az emberi populációt, nem azok akik semmire sem izgulnak fel. ha meg az arany középút hívének tartanád magad, hány felizgulás normális még? húzzunk határt hogy 10nőből 3ra szabad? érted már? tulajdonképp miről is beszélünk? mert megintcsak azt kell mondanom hogy a szexuális fűtöttség nem zárja ki azt hogy az illető igenis személynek tekintse a másikat.
szerintem valami belső frusztrációd vetítetted ki az illetőre
"A női barátaimmal kapcsolatosan, nekem sose voltak ilyen gondolataim."
és ha másoknak igen? ennek megint mi köze ahhoz hogy eszköznek tekint egy nőt vagy sem, mitől lesz "érett"?
"Talán egy erkölcsösebb társadalom, meg nagyobb szellemi színvonal segítene a "mai fiúkon". "
hogyne, csak ahhoz értelmes szülők kellenének, vagy valami népnevelő program diktátorok által. mindaddig jó lenne amíg nem álszentségre meg prüdériára nevel. csakhogy az ember alkalmazkodó állat, és az elfogadásért sok hazugságra képes.
"Ennek tükrében nem tudom miért nem tudtál te csöndben maradni, mert különösebben nem érdekelt a véleményed... Főleg hogy támadó jellegű. Saját magadat járatod le..."
nagyon kedves vagy hogy utasítani akarsz másokat arra, mit csináljanak és mit nem, de köszönöm, el tudom dönteni egyedül is, mit akarok, és érdekes mód vannak értelmes emberek akiknek semmi problémája nincs a párbeszéddel.
még szép hogy támadónak érzed, hiszen az álszentség lényege, hogy nem akarsz azonosulni önmagaddal. de lehet hogy csak egyszerű arroganciáról van szó
látod pont ezért szóltam, mert ez az arrogancia amit utálok az ilyen alakokban, mint te, akik meg akarják mondani hogy mitől lesz valaki érett, meg felfogás kérdése valami olyan amiről nem is tett tanúbizonyságot az illető, kinek mit szabad írnia és ehhez hasonlók.
persze nagyon szép dolog az eszmei testi-lelki-szellemi egyesülés a hatalmas boldogság tengerében, de ha képtelen vagy elfogadni az emberek különbözőségét, és egy bizonytalan ember támadásával osztod az igét, pont az ellenkezőjét fogod elérni
nekem megéri "lejáratnom magam" hogy ne okozz lelki torzulást a kérdezőben, lehet hogy hozzászoktál hogy mások sunyítanak melletted, de én nem az a fajta vagyok
választ nem várok, mert szerintem mindketten tudjuk hogy úgysem fogjuk meggyőzni a másikat, ezért nem is célom
ma 07:45
Kár volt ezért időt pazarolnod, hogy hülyeségeket irkáljál:)
Nem baj, te is tudod, hogy a legkevésbé sem érdekel a véleményed, ha nem látom értelmét. Még évekig folytathatnánk ezt... Én nem szeretem az időt pazarolni:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!