Nincsenek szükségeim lánybarátokra, ha már lány akkor azzal több legyen vagy semmi, ti is így gondolkodtok?
csúnya lányokkal nem beszélgetek ,aki bejön és nincs barátja azzal meg mást szeretnék..
furán gondolkodom? vannak lány haverjaim iskolából, de ha velük dumálok akkor is mindig az van hogy "neki beraknám" aztán próbálok másra gondolni ilyenkor
fészbukon is mindig :barátok<3 és csomó srácnak van csaj barátja. én meg nem értem az ilyet. főleg ha lefekszenek egymással utána meg ugyanúgy beszélgetnek
17f
22:22 nos én is így gondolom :\
utolsó jah ez az ami nem megy nekem.
Ugye az az éretlen aki nem érte el a testi-lelki érettségét.
Hát valahogy az én szememben az nem mutat valami nagy érettségre, ha egy ember nem tudta felfogni, hogy egy nő nem egy eszköz a szexre.
23:43
köszönöm a válaszod. akkor nem vagyok éretlen szerintem ,ugyanis én nem szexre hanem inkább szerelemre vágyom:P
értem miről beszélsz, szeretném már megérteni a lányokat ,a normálisabbakat,el is kezdek mélyülni a témában kisebb nagyobb sikerrel
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!