Miért álmodom ilyen ritkán?
Kb. havonta csak egyszer tudok csak álmodni. miért van ez?
16/L
Ez tényleg így van, mindig álmodsz, csak másnapra elfelejted. Én is így voltam ezzel, ami azért zavart, mert álomnaplót vezettem/vezetek, és így elég nehéz lett volna.
A jó módszer: lefekvés előtt arra koncentrálni, hogy fogsz álmodni, ezen gondolkozz kb. 5 percig, és tutira emlékezni fogsz másnap.
mielött elalszol álmodozz!:D
Minden embernek meg van hogy neki mennyi szükséges ahoz hogy kipihenje magát. Ezért van az hogy hiába alszol sokat csak fárattabb leszel. Ha eltalálod azt az időt hogy neked mennyi elég akkor emlékezni fogsz az álmodra;)
én is vagyok de én kifejezetten örülök neki mert nagyon mélyen alszok! ha nagy vihar van éjszaka reggel a többiek mindig mondják húúúú ez a villám itt csapott be meg milyen hangos volt én meg azt se tudom hogy egyáltalán volt vihar xd!és abban is előnyös hogy amíg másnak minimum 8 óra alvás kell nekem vagy esetleg még másnak is elég csupán 4 óra (MÁR TESZTELTEM)
és tényleg az ember nagyon sokat álmodik egy éjszaka csak elfelejti az ember!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!