Honnan tudjam, hogy tényleg beképzelt bunkó vagyok-e?
Köszönöm szépen, nemsoká úgyis mennem kell a könyvtárba, akkor majd rákérdezek megvan-e.
Tudom, hogy nem vagyok pszichiáter, nem is akarom azt játszani. És tudjátok önző vagyok. Mert ha nem működik ez a kapcsolat, annyi, de annyi álmom összetörik vele. Szomorú vagyok, mert úgy érzem, csak adok és adok, és nem kapok cserébe semmit, aztán meg mérges vagyok, mert mi az hogy nem gondolkozik el?! Nem vagyok olyan ember, aki elvárja, hogy kitalálják a gondolatait. Elmondom mi a gond, és azt is, hogy szerintem mi lenne a megoldás, hogy kb mit várok. Hogy néha, csak úgy öleljen át, hogy ha én teszem ezt meg, akkor ne az legyen, hogy hagyjál már!
Néha azt érzem, hogy egy neveletlen kamasszal élek együtt, aki lázad ellenem. Pedig úgy vigyázok az egójára.
Mennyi ideje vagytok egyutt es mennyi ideje valtozott meg? A gyerek szuletesetol talan?
Talan erdemes lenne meg egyszer probalkozni (legalabb a gyermek kedveert), de ugy gondolom, hogy nagyon keves esely van arra, hogy egy ilyen ember valtozzon. Mert elso sorban nem akarja. Ha akarna is nagyon nehez lenne, hat meg igy...
Megprobalhatsz meg javitani a helyzeten, bar en azt a "turos" modszert nem dijjazom. Igenis addig kell mondani neki, ameddig megelegeli es eszreveszi magat. Ha hisztizni kell, akkor hisztizzel, mi a fenet kepzel? Hogy folytathatja egy ilyen bunko mutuj viselkedessel? Borzalmas...
Kar hogy vannak emberek akik a kapcsolatuk elejen megjatszak magukat aztan szepen meglepik a parjukat kesobb.
Ha probalkozol ujra javitani a helyzeten es nem javul, nem tudom mennyire lenne ertelme vele maradni, ha van is egy gyereketek egyutt...Jogod van a boldogsaghoz, minek keseregni egy ilyen hitvany miatt, aki nem figyel rad?
Szornyu lehet.
Az elkoltozes egy honapra szerintem nem rossz otlet. Azt is meg lehet tenni. Am nincs kizarva hogy az annak ellenere hogy az elejen ugy tunik javult a helyzet kesobb a regi lesz. Mert az ilyen emberek olyanok.
Nincs nekem sok tapasztalatom parkapcsolatban, de lattam nehany dolgot, hallottam egyet s mast.
Ne eroltesd ha nem megy, es latod nem tud megbecsulni. Meg emlitsd meg igyekezzen javitani a kommunikacios szintjen, mert ez igy nem megy. Taltsa ki a szajat mikor kell.
Minden jot!
26L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!