Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Ha az ember szinte állandóan...

Ha az ember szinte állandóan egyedül van, és folyton msn-ezik, az nem vezet tudathasadáshoz?

Figyelt kérdés
Úgy értem mindig egyedül van, de sosincs egyedül igazán!
2009. ápr. 3. 17:25
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
82%
* 5.sor: akivel.
2009. ápr. 3. 23:44
 12/15 A kérdező kommentje:

Kedves utolsó, veled értek egyet 100%-ban, ezért kérdeztem, bár, lehet, hogy kicsit rosszul, sőt szakmailag nem helytállóan fogalmaztam meg a kérdést...

Köszi

2009. ápr. 4. 08:39
 13/15 anonim ***** válasza:
100%

A kommented előtt én írtam és szeretnék egy példát felhozni arról, hogy mennyire ártalmas tud lenni a „túl sok net”:

Van egy barátnőm, akivel már elég hosszú ideje csak msn-en tartjuk a kapcsolatot.

De olyan szinten odáig "süllyedtünk" , hogy skype - on, telefonon szinte nem is tud velem beszélgetni, mert egész egyszerűen nem tudja magát olyan jól kifejezni, mint írásban és feszélyezi az élő beszéd.

Kicsit be van gyepesedve, de nem szólok neki, mert nem akarom megbántani.

2009. ápr. 4. 14:59
 14/15 anonim ***** válasza:
100%

én utálom az msn-t, de nem hinném h ahozz vezetne.

de itt a nyár, mostmár ki kéne menni a szabadba is.

amugy rákot viszont okozhat, az osztálytársam attól lett rákos, hogy szinte mindig a gép előtt ült, és írtó káros sugárzásokat közvetítenek ezek a számítógépek, ugyhogy nem ajánlom a kockulást . . .

2009. ápr. 5. 16:41
 15/15 anonim ***** válasza:
Tudathasadást nem hiszem, esetleg személyiségzavar..én velem sem foglalkozik senki, nincs b.nőm, csak msn en, nem itt él, és itt a neten mondták már h lehet h személyiségzavarom van....nemtom de olyan mintha lenne egy másik énem....
2009. ápr. 7. 13:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!