Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Ha tudnád hogy 24 óra múlva...

Ha tudnád hogy 24 óra múlva meg fogsz halni, mi az amit megtennél az utolsó napodon?

Figyelt kérdés
Én elkölteném a pénzem olyan kajákra, amiket mindig is megakartam kóstolni, elbúcsúzúznék minden rokonomtól, felfedném a titkaimat és össze WC papíroznék valamilyen híres épületet
2011. júl. 20. 20:15
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
100%
a parlament elé sz@rnék
2011. júl. 23. 13:10
 12/26 anonim ***** válasza:
az utcán ordibálnám, hogy b*zi vagyok a szerelmem nevével együtt, elmennék még számomra pár fontos helyre, elköszönnék mindenkitől majd vonatoznék egy kicsit a kedvenc zenéim társaságában jól megrakva minden földi jóval. azthiszem ezt tenném.
2011. júl. 23. 13:25
 13/26 anonim ***** válasza:
100%
hát korán felkelnék, ellopnék egy repülőt és egész délelőtt repülnék, aztán ejtőernyővel kiugranék. délután elköszönnék a szeretteimtől, imádkoznék, aztán gyakorikerdesek.hu-n feltenném a valaha kiírt legge.cibb kérdést.
2011. júl. 23. 17:28
 14/26 anonim ***** válasza:

Én kirabolnék egy édességboltot, megölném P. F. - t de brutálisan, betörném a barátnője ablakát, megmondanám Leventének, hogy szeretem, elkötnék egy repcsit, csak úgy, átmennék Japánba és kifejezném végtelen tiszteletemet Kishimotonak. Hazajönnék, leszállnék Moncsiék kertjében és estig vele beszélgetnék, hülyülnék, aztán vele maradnék, amíg meg nem halok.

Kb :D

2011. júl. 23. 17:34
 15/26 anonim ***** válasza:
Világhatalomra törnék és közölném minden ellenségemmel a számukra legfájóbb dolgokat
2011. júl. 23. 17:56
 16/26 anonim válasza:
A szeretteimmel lennék aztán elutaznék oda ahol még soha nem jártam de elakartam menni majd kipróbálnám az ejtőernyőzést aztán akibe szerelmes vagyok megmondanám neki majd innék egy jót részegen randalíroznék aztán várnám a halált
2011. júl. 23. 22:13
 17/26 anonim ***** válasza:
Eltüntetnék minden esetleg kínos írást magam után, szétosztanám a dolgaim, és keresnék valakit, akit nagyon szeretek, vagy nagyon utálok, hogy a karjaiban haljak meg. Esetleg egy kéjgyilkost kérnék meg, hogy ha már úgyis meghalok, gyorsítsa meg a dolgot. :D
2011. júl. 24. 13:35
 18/26 anonim ***** válasza:
Azokkal lennék, akiket szeretek, szerintem hülyeség ilyenkor bocsánatot kérni vagy kibékülni azokkal, akikkel nem voltál jóban, szerelmet vallani is értelmetlen, mert minek .. ha addig nem tudta, nem kell, hogy utolsó napodon megtudja, ki tudja, hogy ő, hogy érez, lehet, hogy csak ártanál vele .. költeném a pénzem, de nem ruhákra, meg autóra meg stb, hanem kajára, koktélokra, mozira, valami, ami élmény és a tiéd :)
2011. júl. 24. 14:53
 19/26 anonim ***** válasza:
Páromat és apámat kibékíteném,és nagyokat ennénk,innánk.
2011. júl. 24. 16:57
 20/26 anonim válasza:
100%
Bevallanám a szerelmemnek, hogy szeretem. Elmennék lovagolni. Elmennék Japánba és ott várnám a halált. Japánban felpróbálnám az összes jó cuccot. Felmennék egy magas dombra és kikiabálnám mindenről a véleményem. Megcsókolnék egy helyes Japán pasit és meghalnék.
2011. júl. 24. 17:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!