Ha ujrakezdhetned az eleted miben valtoztatnal? Mi az amit megtennel illetve nem tennel meg? Valtoztatnal e valamin?
Figyelt kérdés
elsosorbana kerdesem a 30 ,40 ,50 stb.. evesekhez ideznem...
mivel az "idosebbek" bolcsebbek ..kivancsi lennek bizonyos elettapasztalat utan mi tunik a legfontosabbnak az elet soran..
21 eves lany
2010. ápr. 8. 22:17
1/4 anonim válasza:
Mindenben változtatnék, mert a korábbi életem nagy része vakvágány volt. Sajnos már nincs elég erőm hozzá.
2/4 anonim válasza:
Rengeteg mindenben. Nem hagynám magamat befolyásolni a szüleim által, jobban választanék barátokat, párt, munkahelyet. így visszanézve, szinte mindent megváltoztatnék
3/4 anonim válasza:
Nem viselkednék úgy ahogy viselkedtem tini koromba, nem ahhoz az illetőhöz mennék férjhez, akihez férjhezmentem.
4/4 anonim válasza:
Az én életembe nem hiszem, hogy van olyan fontos döntés, amit másképpen tennék, talán csak annyi, hogy megváltoztatnám a prioritásokat. Több időt töltenék a családdal, barátokkal, és a valódi értékeket tartanám szem előtt, amik közé a pénz nem tartozik. Bár ez mostanság teljesen igaz rám (szemléletváltás, különösen az elmúlt 1-2 évben), de minden idő fontos lehet.
És te, kedves Kérdező, mi az, amit változtatnál az életeden?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!