Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Van olyan barátod/barátnőd...

Van olyan barátod/barátnőd (nem a szerelmed, hanem legjobb barát), akiért mindent megtennél, akár meg is halnál?

Figyelt kérdés
2010. aug. 15. 15:56
 1/9 anonim ***** válasza:
Nincs, nem is volt 19/F
2010. aug. 15. 16:01
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
nekem van, sőt mindenem feláldoznám érte, Kutyám életét Ő mentette meg, a saját egészsége érdekében, és ezért feláldoznám
2010. aug. 15. 16:03
 3/9 anonim ***** válasza:

Nekem van de régebben szerelmes voltam belé

17F

2010. aug. 15. 16:12
 4/9 anonim ***** válasza:
nincs
2010. aug. 15. 16:44
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
egy barátom sincs
2010. aug. 15. 18:24
 6/9 anonim ***** válasza:

Van!

Annyi hülyeséget csinált amiért elítélték,még én is.Annyit kértem,hogy ezt meg azt másképp csinálja,lejáratta a becsületét,teljesen más ember mint én,de szeretem.

Bármit is csinál szeretni fogom.Tudom,hogy ő is elfogadja a hibáimat és a hülyeségeimet,annyiszor össze vesztünk,de nem bírtuk egymás nélkül.Nem tudom mit szeretek benne,mi ketten semmiben nem hasonlítunk,de talán kiegészítjük egymást.Vele nőttem fel az életem egy része,habár nagyon eltávolodtunk egymástól.

Nagyon ritkán találkozunk elborzadok,hogy mi lett belőle,de mégis szívesen vagyok vele.

Ezt nem tudom minek nevezni,szeretem és tudom,hogy bármi is történni fog szeretni fogom és bár nem mondja tudom,hogy ö is szeret,pontosan úgy ahogy vagyok.

2010. aug. 15. 19:13
 7/9 anonim ***** válasza:
Van 17/L
2010. aug. 17. 18:59
 8/9 anonim ***** válasza:

Wan.16/L

O" 18/L

Legjobb baratnok vagyunk:X:X:X

2010. aug. 31. 12:48
 9/9 anonim ***** válasza:
Hát...Sok mindent megtennék érte, de azért az életemet...hát azt nem.
2010. szept. 13. 21:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!