Ha visszamehetnétek az időben, mi lenne az az 5 esemény, amit szívesen megnéznél / átélnél / megtennél, esetleg megváltoztatnál (nem a saját életedben)?
Az én toplistám:
1. Végigtombolni a Woodstock fesztivált
2. Gagarin mellett lenni az első űrhajón
3. Beszélgetni József Attilával
4. Meghallgatni egy Beatles koncertet élőben
5. Kiirtani minden negatív és kártékony gondolatot a még gyerek Hitler fejéből, hogy boldog ember legyen belőle, és eszébe se jusson megtenni, amiket megtett...
Itt az enyém is, de nem fontossági sorrendben, csak ami eszembe jutott most :)
1. Megnézni anyukám és apukám összeismerkedését és esküvőjét.
2. Zsebre tenném volna a kezemet tavasszal ahelyett, hogy mást csinálok vele, amit nem igazán kellene.
3. Találkozni szeretnék a történelem nagy alakjaival, és elbeszélgetni velük az életükről.
4. Megnézni a legjobb barátnőm kisgyermekkorát, mert biztosan nagyon édes kislány volt :)
5. Újra át szeretném élni az első csókom pillanatait... akkor nem tudtam eléggé kiélvezni, de most bármit megadnék érte, hogy még egyszer megkaphassam.
1. Nekem is első a Woodstock, anélkül hogy megnéztem volna a tiédet :D
2. Találkozni James Dean-nel
3. Megnézni élőben egy Vietnám-USA háború elleni tüntetést
4. Nem engedném, hogy Buddy Holly-ék repülőre üljenek.
5. Megnézném mi lett volna, ha István helyett Koppány kapja a trónt
1.Megnézném Árpádékat ahogyan bejönnek Mo.-ra,vagyis a honfoglalást,meg úgy az akkori Kárpát medencét,meg az életet.
2.Visszamennék az 1700-1800-as évekbe is,amikor a nők azt a nagy abroncsos szoknyákat hordták,és nagy bálok voltak:)
3.Szívesen beszélgetnék egyet Petőfi Sándorral.
4.Végig tombolnék egy Beatles,és egy Michael Jackson koncertet.
5.Megakadályoznám hogy olyan fiatalon meghaljon a 2 király,Elvis Presley és Michael Jackson.
Hát nem valami értelmes gondolatok emberek. :)
Én visszamennék üzletelni a római birodalomba, egyiptomba és jó sok aranyat gyűjtenék be, amit egy emberiség előtti korban helyeznék biztonságba. Kihasználnám az időutazás adta lehetőségeket és úgy alakítanám a fejlődést hogy az nekem megfeleljen.
1. Elmenni rengeteg régi koncertre Guns n roses, velvet meg ilyenek
2. 2.osztálytól kezdve másképp csinálnék mindent tanulás lányok stb.
3. Slash-el beszélgetni csinálni vele egy közös lemezt
4. A történelem minden káros mozdulatát átjavitani
5. Jobbra tanítani az embereket
1. Megnézni a családom történetét
2. Visszamennék a '80-as és a '90-es évekbe
3. Megmondanám A.H-nak hogy jó festő lenne (hogy ne kerüljön hatalomra)
4. Figyelmeztetném Brezsnyevet vagy Kruhscsovot hogy a Szovjetuniónak gatya 1991-ben mert Szovjetunió fan vagyok
5. És hazafias tettként katonai stratégiai tippeket adnák Ferenc Józsefnek meg IV. Károlynak hogy megnyerjük az I. Világháborút és megelőzzük a Magyar-román háborút meg Trianont.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!