Mivel vidítsam fel magam? Fontos!
Figyelt kérdés
Mit csináljak? Összevesztem az egyik legjobb barátnőmmel, és nem jött össze, egy sráccal sem. Anyámmal naponta összeveszek, egész nap csak a szobámban ülök és szomorkodom. Állandóan sírhatnékom van, és minden idegesít. Ha a barátnőmmel beszélek, ő folyton azt mondja, hogy a legjobb barátnőmmel milyen jól érezte magát...és tudja jól, hogy mi történt köztünk. és mivel egész nap unatkozok, filmeket nézek....és ezért ő kicsúfol. és én ma megmondtam neki, hogy azért filmezek folyton, mert ők sem hívnak sehova. ha pedig találkozok vele, aztmondja, sietnie kell mert találkozója van a barátnőmmel. kérlek mondjátok meg mit csináljak!2011. júl. 20. 16:58
1/8 anonim válasza:
Keress valami célt magadnak, vagy esetleg hobbit ami lefoglal. És ismerkedj, barátkozz. Például az interneten: ami téged érdekel, keress egy olyan fórumot, oldalt. szerintem:)
2/8 A kérdező kommentje:
köszi a választ!
2011. júl. 20. 17:03
3/8 anonim válasza:
Tegyél rájuk,legyél te az első ne mások véleménye,filmezni meg menő azt jelenti,h nem vagy agyhalott= )
4/8 anonim válasza:
hát én tuti felvidítanálak... Filmeket néni pedig igenis JÓ dolog. irigyellek hogy van rá időd :-) Nem kell mindig másokkal foglakozni
5/8 anonim válasza:
hol élsz?
gyerünk el moziba! :D
aztán kirúghatnánk a hámból. :)
19/L
6/8 anonim válasza:
Én is minden nap filmeket nézek.
Sőt inkább sorozatokat. :D
Volt mikor 8 órán keresztül néztem egy sorozatot. :D
7/8 anonim válasza:
Gyere el te is velünk! :)
Nagy bulit csapunk! :D
8/8 A kérdező kommentje:
köszi mindenkinek.:D nagyon rendesek vagytok.:D már sokkal boldogabb vagyok!! egy sráccal mindig beszélgetünk, és tetszem is neki szóval.:D egy ideig most nagyon nagy boldogság lesz.:D
2011. júl. 29. 02:11
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!