Most ez miért baj, hogy mikor születtem?
Szóval:
Április elsején születtem(este 11 órakor..még csak egy óra és átmentem volna másodikára) emiatt sokat cikiznek.Kiskoromba nem is volt nagy baj amig egyszer a napközibe egy fiú azt nem mondta,hogy bolond vagyok,mer április elsején születtem.Mivel kicsi voltam ez nagyon kihatott rám és a suliba már nem mertem elmondanii senkinek.Ha a többiek megkérdezték vagy azt mondtam,hogy június 7 (kedvenc számom a hét és a tesőm júniusi) vagy július 7 (hogy ne kérdezgessék miért nem tartom meg a szülinapomot a suliba) vagy pedig március 31 egy nappal azelőtt.Tavaly vagy tavalyelőtt kiderült az osztály előtt amit már annyira nem is bántam.De azért láttam egy két emberen,hogy vigyorog ezen és pletykálják,hogy héé nézd ez április elsején született...Ha csinálok valamit örökké azt mondjáák,hogy ez hüje látszik április elsején vagy a szülinapja vagy állandoan cikiznek,hogy na mikor lesz a szülinapot és rávágom,hogy ezután vagy jövőbe vagy később ilyesmike és mondják,hogy jajj úgy tuttam április elsején és röhögnek.A közelebbi barátaim megvédenek,de akkoris rossz érzés.Miért kell emiatt gúnyolni?Legalább emlékezetes napon van a szülinapom és nem egy átlagos napon.Különben is én örülök,hogy ilyen vicces,bolondos napra születtem :)
ÉS még annyit,hogy nem vagyok ronda se,se analfabéta igenis egész jó jegyem vannak,jó tanuló voltam meg egészen népszerű is..
Köszi előre is a normális válaszokat és légyszi aki azt akarja a fejembez vágni,hogy ez nem probléma és nincs értelme ezen rágódni annak előre szólok megkérem ne válaszoljon,mert szerintem senkinek se esik jóll ha olyannal cikizik amiért nem tehet.
Nekem meg se fordulna a fejemben, hogy valakit cikizzek emiatt. Lehet, hogy elmosolyodnék rajta, de tényleg csak azért, mert olyan emlékezetes napon van. Az az igazság, hogy csak azok cikiznek és piszkálnak ezzel, akik primitívek. Tudom, hogy könnyű mondani, és nehéz betartani, de ne foglalkozz velük. Ahogy te is mondtad az igaz barátaid megvédenek, akik meg piszkálnak nemhogy nem a barátaid, de az ellenségeid.
15/L
tutira nem 100-asak, akik cikiznek..
sztem találj ki vmi frappáns visszaszólást a bunkóknak!!
és ne tagadd le mikor születtél
mert nem szégyen
Hmm :)
Szerintem nincs semmi vicces ebben azok hülyék akik nevetnek rajta.Szerintem a legjobb megoldás, (ahogy írtad is) hogy felvállalod hogy egy ilyen különleges napon születtél, és szereted ezt, pont ezért vagy te a legbolondosabb barát mindenki számára :)
Ezzel mindegyik bunkó meglepődik hogy nem csak állandóan visszavágsz nekik.
Lehet hogy nem tetszik amit javaslok, de én a helyedben biztos ezt tenném :) van egy barátom, aki szintén ápr. 1-én született és mindig bolondot csinál magából. Nem rossz ez.Használd ki ezt a különleges, emlékezetes napot. :)
Első háromnak köszönöm szépen :)
Negyedik: fiatalok is vagyunk és hüjék is az osztálytársaim :D
Utolsó:Lehet bolondok napján születtem,de veled ellentétbe ÉN TUDOK OLVASNI:"Köszi előre is a normális válaszokat és légyszi aki azt akarja a fejembez vágni,hogy ez nem probléma és nincs értelme ezen rágódni annak előre szólok megkérem ne válaszoljon,mert szerintem senkinek se esik jóll ha olyannal cikizik amiért nem tehet."
köszönöm :)
legalább tudom még vannak normális emberek ^^
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!