Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Ha 2000ben születtem és...

Ha 2000ben születtem és szeretkeztem egy 25 évessel akkor gerontofil vagyok?

Figyelt kérdés
2011. ápr. 15. 03:20
 1/7 anonim ***** válasza:
Inkább azt mondanám hogy a 25 éves beteg!Ezért lecsukják!Azon kívül ha én lennék a 11 éves apja, biztos hogy kitőrném a nyakát a 25 évesnek.
2011. ápr. 15. 05:31
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
nagyon beteg dolog, megvetem azokat a nőket akik sokkal fialatabb pasival vannak, akkor is, ha az már elvileg érett.
2011. ápr. 15. 13:09
 3/7 anonim válasza:
100%
Ha önként tetted buta vagy, ha nem önként, akkor áldozat.Aki 25 évesen ilyet tett, pedig bűnöző, és beteg is.14 év nem olyan nagy korkülönbség, felnőttkorban!De te még most jöttél nemrég az alsó tagozatból.Ha már kipróbáltad milyen a szeretkezés, ugye védekeztél? Ennek nézz, vagy kérdezz utána, nagyon fontos!
2011. ápr. 16. 13:03
 4/7 anonim ***** válasza:
Vagy megerőszakoltak-akkor sajnállak, vagy önként cselekedted-akkor qrva vagy.
2011. ápr. 16. 17:17
 5/7 anonim ***** válasza:
bocsánat a kifelyezésért
2011. ápr. 16. 17:17
 6/7 anonim ***** válasza:
Szerintem a kérdés csak elméleti, de amúgy se lenne k.urva, feltéve hogy nem fizetnek neki. Érdekes felállás de mindenkinek a magánügye, csak engem hagyjanak ki:D Egyébként nem vagy gerontofil, azoknak az 50-60 évesek jönnek be.
2011. ápr. 20. 15:53
 7/7 anonim ***** válasza:
miért hiszi azt mindenki hogy lányról van szó?! lehet fiú is...NEM?!
2011. máj. 15. 01:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!