Az nagyon perverz, hogy szeretkeztem egy pontyal?
Figyelt kérdés
Értelmes válaszokat kérek,Köszönöm!2010. dec. 20. 00:28
2/28 A kérdező kommentje:
hímnemű. De a spermiumból ikráák fejlődtek zsupsz.
2010. dec. 20. 00:29
3/28 anonim válasza:
Hogy "szeretkezés"nek hívod,külön perverz!
4/28 anonim válasza:
Már tudom, hogyan születhetett meg a Radírfej babája...
6/28 A kérdező kommentje:
úgyérzem szeretem. ahogy rámtud nézni a szemeivel. az fenomenális.
2010. dec. 20. 00:32
7/28 anonim válasza:
Nekem is volt ilyen. Egyszer egy tóhoz mentünk ki az ismerőseimmel. Sokat ittam, és nem birtam magammal. Akkor még senki sem szopott le, ezért gondoltam, kipróbálom. Szegény halba ugy beledugtam, hogy a makkom már szurta a szálka. De megérte!
8/28 A kérdező kommentje:
Igen,ez nálam is előjött. De ez igaz,vagy csak kitaláltad,hogy vidítsd a népet!? Nálam a kopoltyúja sodrotta a péniszemet,(Nem volt egy jó érzés),de amikor elértem az ikrákhoz,az már kellemes érzés volt a makkom számára!
2010. dec. 20. 00:33
9/28 anonim válasza:
Nállam bizonyára az fokozta az élményt, h elég nagy volt ahhoz a ponty, hogy ne szúrja a f@szom. Bár sajnos az enyém nem volt megtermékenyítve, és igy nem tudhatom magaménak az ikrák fenomenális érzését a makkom hegyén.
10/28 A kérdező kommentje:
igen,én kis pontyot fogtam ki,mert csontival "vadásztam",ha mondhatom így. A komédia az egészben,hogy miután beleélveztem az állatkába,megsütöttük és elfogyasztottuk a barátommal. Íze mint a roston sült jércemell rántva megsütve.10 ujjamat nyaltam meg utána.Am válaszoló,úgylátom egy az ízlésünk,hogy hívnak?
2010. dec. 20. 00:38
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!