Jobb lenne ha nem születtem volna meg?
ugyan már , kéne neked valami sport / hobbi ami eltereli a figyelmed erről
nemár hogy nincs senki a suliban akivel kijönnél ?
1. találj hobbit. sport- kikapcsol , szakkörök-okosodsz ;)
2. barátkozz,légy nyitott,vidám önmagad. Hallod,énis kb olyan voltam mint te (annyi különbséggel,hogy tele vtam haverokkal,alsóban) ugy suli lett 2 éve.. "Feltuningoltam magam" ,uj ruhák, sokkal több emberrel próbáltam jóba lenni,és nem utasítottam el ha odajöttek hozzám. Elhivtam pár osztálytársakat. Szülinapi bulikba...
Tudod,ha tartozol vhova (akár szakkör,sport),ott tuti találsz olyan embereket mint te vagy. Sehol nem tartana a világ,ha nem lennénk nyitottak...
Hadd hívjam fel a figyelmedet egy jó dologra a rosszban. Emberek sokasága sosem teszi fel magának ezt a kérdést, csak él bele a világba. Az, hogy benned ez felmerül, azt mutatja, hogy szeretnéd valami értelmes céllal feltölteni az életed, ami feltétlenül hasznodra fog válni. Az sem baj, hogy a szenvedés miatt jutottál el idáig.
Amúgy a Földön kialakult életnek, minden élőlényt - egysejtűek, növények, állatok - beleértve semmi értelme nincs, egyszerűen csak létezik. Viszont egyedül az ember az, akinek igénye van arra, hogy a létezését értelemmel töltse fel.
Gondolj arra, hogy ha már megszülettél, kaptál pár évtizednyi lehetőséget, ezzel BÁRMIT, tényleg bármit kezdhetsz. Lehet, hogy nem így tűnik most számodra, de a lehetőségeid korlátlanok. A feladatod pedig az, hogy a végtelen számú lehetőség között találj olyasmit, amiben kiteljesedhetsz. Ez nem könnyű, de segít, ha foglalkozol magaddal, fejleszted az önismereted, keresel olyasmiket, amit szívesen csinálsz, és szépen fog ez alakulni.
Ne a külvilágtól várd, hogy irányt mutat neked, hanem magadban kezdd a munkát, és ha belül változol, a világ is változni fog körülötted :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!