Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Van valamilyen fóbiád vagy...

Van valamilyen fóbiád vagy félelmed?

Figyelt kérdés
Pl.: Pók fóbia, vagy étkezés zavarok vagy ilyesmi... ha gondolod írd le bővebben!
2009. ápr. 1. 19:55
1 2 3 4 5
 41/42 anonim ***** válasza:

Alapjában vége elég félős vagyok, ezért elég sok mindentől is félek, szinte már betegesen.

Rettegek a sötétségtől, mert akkor valami pánikérzés fog el, főképp ha egy szobában tartózkodom fény nélkül. Állandóan becsuktam -még máig is- az ajtókat, nehogy "rám rontson" valami az előszobából. Ösztönösen keresem a fényforrást.

Iszonyodok a pókoktól is, de van amikor elnézegetem őket, ha a hálójukon vannak, mert van egy kis biztonság érzetem, hogy nem fog rám mászni...

A bogarakhoz való viszonyom: pánikból azonnal megölöm őket. Nem tudom miért, de ezt is ösztönösen teszem.

Ja, és félek a horror filmektól! :) Meg mindenféle paranormális dologtól...

2009. aug. 13. 18:35
 42/42 anonim válasza:
Az előbbi válaszadónak. Nekem is valami hasonló érzésem van,csak én nem a sötétségtől félek.én attól,ha nem láthatok,amikor én akarok.Olyan vakság érzésem támad,és beparázok.Nehéz kifejezni.Ezért nem mertem műszempillát rakatni,mert ott nem nyithatom ki a szemem,a ragasztó miatt.Szóval csak a tudat.ha tudom hogy bármikor kinyithatom,és láthatok,akkor nincs baj.Ugyan ez ha koporsó sötétség van,akkor nem félek,ha tudom van lámpa,és bármikor felkapcsolhatom.de elég ha van egy kis fényforrás,legyen az a tv led égője.Szóval valahol olyan,mintha a vakságtól félnék.mindíg meg kell ilyen esetben győződnöm róla hogy látok.FURCSA de olyankor nagyon rémisztő.
2010. máj. 9. 17:49
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!