Van valamilyen fóbiád vagy félelmed?
Figyelt kérdés
Pl.: Pók fóbia, vagy étkezés zavarok vagy ilyesmi... ha gondolod írd le bővebben!2009. ápr. 1. 19:55
21/42 anonim válasza:
Én a pókoktól félek, de ha nagyon muszáj azért tudok hősködni :) Kiskoromban láttam, ahogy a gubóból kijönnek a kispókok milliószám, szerintem akkor undorodtam meg tőlük.
22/42 anonim válasza:
Tömegiszonyom van pl. zsúfolt bevásárlóközpontban. Úgy érzem elveszik tőlem a levegőt, így kapkodni kezdem a levegőt és szorongok. Fogorvostól is félek. Ja és a vértől, de attól nagyon. Több "hisztériám" nincs, de ez is bőven elég. :)
23/42 anonim válasza:
Én ezektől az önműködő porszívoktól félek. Ahogy mozognak esetlenül meg zúgnak.. és hirtelen ott terem.. jááhjj..
Jah meg a régi piros Golf-tól.. egy ilyen ütött el :D
És persze ezeltől a pici rovaroktól.
A lift is parás egy kicsit...
ÉS tömeg... ez az egyik legrosszabb..
24/42 anonim válasza:
Teriszonyom van amit lassacskan kezdek tudatosan lekuzdeni :D 32\l
25/42 anonim válasza:
én a békáktól... (batrachophobia)
ha meglátok egyet teljesen bepánikolok...elég furcsa mert mástól nem irtózom, pl pókokat is szeretem
26/42 anonim válasza:
persze.. én a békáktól félek, undorodom. xD
27/42 anonim válasza:
Félek mindentől ami zümmög és van fullánkja( darazsak, méhek, stb) de a többi ízeltlábúval nincs bajom...na jó utálom a csótányokat, de nem félek tőlük...a békákat kígyókat meg kifejezettem szeretem, sőt egeret még tartok is itthon :)
A fogorvosoktól is nagyon parázok, meg ki nem állhatok a bkv-n utazni, de ez utóbbit nem számítom fóbiának.
28/42 anonim válasza:
Szocfóbia,pókfóbia,tömegiszony.
29/42 A kérdező kommentje:
köszönöm mindenkinek!
2009. ápr. 2. 18:38
30/42 anonim válasza:
Én folyamatosan megilyedek a villamoson lévő zajoktól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!