Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Van valamilyen fóbiád vagy...

Van valamilyen fóbiád vagy félelmed?

Figyelt kérdés
Pl.: Pók fóbia, vagy étkezés zavarok vagy ilyesmi... ha gondolod írd le bővebben!
2009. ápr. 1. 19:55
1 2 3 4 5
 31/42 anonim ***** válasza:
85%
Nekem pókiszonyom van! Meg depressziós is vagyok, de állítólag már lábalok ki belőle.
2009. ápr. 3. 13:19
 32/42 anonim ***** válasza:
88%

Vízfóbia, klausztrofóbia és tömegiszony. Ezen kívül hisztériás rohamot kapok, ha meghallok egy bogarat a közelemben zümmögni. Hát mondhatom nagyon jól elvagyok ezekkel... :/

L/15

2009. ápr. 5. 14:02
 33/42 anonim ***** válasza:
100%

Én attól félek, hogy pl. betörnek a házba, vagy hogy tűz lesz, vagy balesetet szenvedünk, vagy valami történik a kisfiammal, szóval ilyen szörnyűségekkel rémisztgetem magam, pedig tudom, hogy hülyeség ilyenekre gondolni!

Amúgy ennek van vmi neve? Vmilyen fóbia, paranoia?

2009. ápr. 8. 14:32
 34/42 anonim ***** válasza:
100%
Panikbetegseg es agorafobia,ami azt jelenti,hogy felek egyedul,vagy valakivel bemenni egy nagy shoppingcenterbe,vagy olyan helyre,ahol sok ember van.Ilyenkor elkezdek szedulni,omlik rolam a viz,es azt erzem,hogy a kovetkezo pillanatban el fogok ajulni.Egy honappal ezelott egy ilyen nagy bevasarlokozpontban le kellett ulnom a foldre,mert ha nem ulok le,akkor elajultam volna.De ilyen mr itthon is tortent velem.Egyedul voltam itthon a pici lanyommal(3es fel eves) es csak abba gondoltam bele,hogy mi lenne,ha most rosszul lennek,es elajulnek,vagy meghalnek,mi lenne a kislanyommal egyedul?es maris jott a rosszullet,es annyira,hogy vagy 20 percig csak fekudni tudtam,annyira kimewnt belolem az ero,es meg fcekvo helyzetben is ajulast ereztem!!Ezenkivul min den allattol felek,foleg a lepkektol,csotanyoktol gekkoktol,bekaktol es a kutyaktol.Egyszer megtkergetett egy kutya,mikor bicikliztem,azota felek a kutyusoktol is!Ja es a sotetben sem erzem jol magam es azt sem szeretem,meg nappal sem,ha a hatam mogott jon valaki utanam!!De a gyogyulas utjan vagyok,mert jarok pszichologushoz,talan a doki segit nekem!!:-))))Na "roviden" ennyi!!:-))))
2009. ápr. 8. 15:36
 35/42 anonim ***** válasza:
100%
Pókfóbia + zümmögésfóbia:D hosszú hajam van és félek hogy egy darázs vagy méh beleakad és nem tudom kiszedni, pókoktól pedig nagyon félek:D még a kaszáspóktól is.. egyszer volt egy az ágyamban és utána 3 napig nem aludtam itthon (nyáron) xD
2009. ápr. 8. 17:51
 36/42 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat
2009. ápr. 9. 23:31
 37/42 anonim ***** válasza:
100%
Régebben az őrültektől és a fogyatékosoktól, de mostanában egyre kíváncsibb vagyok rájuk.
2009. ápr. 10. 19:36
 38/42 anonim válasza:

A madárfóbiások a pingvinektol félnek?:-?

ez most komoly..

2009. aug. 5. 01:20
 39/42 anonim ***** válasza:
Én vagyok a madárfóbiás.Hát még nem voltam pingvin közelében,de így belegondolva nem hiszem,hogy hozzányúlnék.Annak is csőre,szárnya van.Brrr.
2009. aug. 5. 13:02
 40/42 anonim ***** válasza:

felek a pókoktól, klausztrofóbiás vagyok,

es nem tom h ez fobianak mondthato-e, de kiskoromban nem mertem videojatekokkal jaccani egyedöl, csak akkor ha volt velem vki,

pl a gta1 ben csak addig jacottam amig nem üldöztek a zsaruk,azutan atadtam a tesomnak :D

2009. aug. 6. 21:55
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!