Van valamilyen fóbiád vagy félelmed?
Figyelt kérdés
Pl.: Pók fóbia, vagy étkezés zavarok vagy ilyesmi... ha gondolod írd le bővebben!2009. ápr. 1. 19:55
11/42 anonim válasza:
Egyet ertek az utolsoval..de oszinten en is csak azert elek,mert megkert a tesom,hogy ne tegyem meg erte,es ot mindennel jobban szeretem,mert ha csak a szuleim lennenek..
Fobia..a sotetben nem vagyok valami bator egyedul..es beka,kigyo,pok..fobiaim nekem is vannak..brr
12/42 anonim válasza:
Én a madaraktól félek,undorodok.Teljesen mindegy,hogy galamb,tyúk vagy sólyom.Aminek csőre,tolla,szárnya van az ne jöjjön a közelembe.Brrr még a hideg is kirázott.
13/42 anonim válasza:
Súlyosan szorongok különféle orvosi, főleg a fogorvosi beavatkozásoktól. de igyekszem ezeket legyőzni. egyébként tegnap jártam pont fogdokinál, és nagyon örültem neki, hogy hősiesen viselkedtem, nagyon jó személyiségfejlesztő tréning az ilyen!
14/42 anonim válasza:
Pókoktól félek... Egyszer kiskoromban nyaraltunk olyan helyen, aholl egy csomó pók volt, azóta rettegek tőlük. Ráadásul eléggé antiszociális is vagyok.:(
15/42 anonim válasza:
Rovarok pókok,csúszómászók...Ha rám repül egy légy egy bogár mászik rám vagy rovar képes vagyok elmenni és lezuhanyozni.Párszor már aludtam beragasztott szájjal, hogy nehogy lenyeljek egy bogarat amit este láttam.Még a hangyát se merem megfogni.
16/42 anonim válasza:
nekem is "cápa fóbiám" van. brr:S de amúgy kb. minden ismeretlentől és váratlantól rettegek.. meg az állatok nagy részétől.. most komolyan, milyen szánalmas már, hogy félek a delfinektől és a struccoktól..:\
17/42 anonim válasza:
Félek a pókoktól, a vértől és az emberi szervektől...:S Továbbá depressziós vagyok(de már gyógyulok ki belőle, úgy érzem).
18/42 anonim válasza:
Fogorvos, és általában a tűk. Irtózok a vérvételtől, injekciótól még soha nem vettek tőlem vért a 29 évem alatt. Ami vicces mert több tetoválást viselek, ami millió tűszúrás.
19/42 anonim válasza:
Nekem nem fóbia, inkább csak fura megszokás. Mindíg szétválogatom a kaját. Ami pedig a fóbiát illeti rosszul vagyok attól ha valaki a zokni nélküli lábát a fejem közelébe viszi, mert kis koromban a nővérem folyamatosan lábtartónak használt.
20/42 anonim válasza:
Nekem szerencsére nincs semmi fóbiám és nem is félek semmitől.Bár egy időben pl.:féltem hogy eltörik (valamim) a lábam.Ez elég hülyén hangzik de elég komoly sportoló vagyok és fontos nekem.Féltem, hogy úgy törik el, hogy többé nem lesz olyan mint volt.De aztán rájöttem, hogy van paraolimpia és már teljes nyugodt életet élek.Röviden ennyi.
egy atléta
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!