Normális, hogy undorodom ettől a világtól?
Nem normális!
Hidd el,hogy sokkal jobb a mai világban élni,mint 100 vagy akárhány éve!!És hogy miért?Mert az emberek szabadabbak!Számtalan lehetőségünk van,mindenki azt kezdhet az életével,amit akar!
Mostmár nem közösítenek ki,nem nyírnak ki,ha másban hiszel,másképp gondolkodsz,ha nem követed a csordát,ha homoszexuális vagy stb...
Rengeteg elfoglaltságot találhatsz,amelyekkel építheted a jellemedet,fejlődhetsz,tanulhatsz...Azt csinálhatsz az életeddel,amit akarsz!!ÉS EZ NEM VOLT ÁM MINDIG ÍGY!!
Lehet,hogy én vagyok nagyon optimista,de én imádok ebben a korban élni,másikban el sem tudnám képzelni az életemet!Élvezem a hatalmas szabadságomat és nagyon tudok élni a lehetőségeimmel!
Az emberben mindig is benne volt a gonoszság,szóval ez nem csak a mai világban van!
Az ember feladata az,hogy le tudja sz@rni a rosszat és csak a számára szép és fontos dolgokkal foglalkozzon!Olyan nincs,hogy mindig minden megfeleljen az elvárásainknak,ezért felesleges ezen bánkódni!
Most mit zavar,hogy vannak rossz emberek is??Amíg nekem vagy a szeretteimnek nem ártanak,én lesz@rom őket.Egy okos,erős embert úgysem tudnak bántani a hülyék!
Itt van pár idézet:
"Rossz a világ?Légy jó tehát magad!Üres a lét?Adj tartalmat neki!Az ember szolga mind?Légy te szabad!"
"Mi magunk legyünk az a változás,amit látni szeretnénk a világban!"
Szóval ne nyavajogjatok,hanem kezdjetek el élni és élvezni az életet!!Persze tudom,hogy hisztizni egyszerűbb,mint értelmesen élni...Na meg nagy divat lett szidni a mai világot..."Jajj ez a mai világ..."
19/L
Jó ez a világ - jó messziről nézve :D
Undorító a mostani világ, ugyanaz van, mint régen, csak jobban "sminkelik"...
http://www.youtube.com/watch?v=iwJX4y4FfFE&feature=player_em..
Ezért imádom a mai világot... -.- -.- -.-
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!