Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Normális, hogy undorodom...

Normális, hogy undorodom ettől a világtól?

Figyelt kérdés
Szóval: undorodom ettől a világtól,az emberek gonoszságától,az agymosástól,a becsapástól,mindentől! Nem érzek már érzelmeket,nem tudom megélni őket. Habár sokszor nevetek,mosolygok,de ez csak álca. Bár akkor el hiszem,hogy jobb. Ti is éreztek ilyet?
2011. júl. 15. 21:51
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
egyetértek a 21/L-el , én szerintem valóra fogom váltani az álmaimat hátha úgy jobb lesz vagyis boldogabb leszek
2011. júl. 15. 22:11
 12/22 anonim ***** válasza:
Szerintem is normális de attól még nem muszály így gondolkodni. Ne ítéljük el az optimistákat!
2011. júl. 15. 22:19
 13/22 A kérdező kommentje:
Én alapból optimista vagyok! Tényleg mindenben meglátom a jöt,a szépet,de sokszor elborzadok és szinte hányingerem van...
2011. júl. 15. 22:21
 14/22 anonim ***** válasza:
a háborúba a legrosszabb belegondolni
2011. júl. 15. 22:23
 15/22 anonim ***** válasza:
Hát van miért.. úgy hogy sajnos ezt lehet normálisnak mondani :L
2011. júl. 15. 22:24
 16/22 anonim ***** válasza:
Érted már a SÖR lényegét? viccet félretéve, valahogy vedd kezedbe a sorsod.
2011. júl. 15. 23:23
 17/22 anonim ***** válasza:
74%

Nem normális!

Hidd el,hogy sokkal jobb a mai világban élni,mint 100 vagy akárhány éve!!És hogy miért?Mert az emberek szabadabbak!Számtalan lehetőségünk van,mindenki azt kezdhet az életével,amit akar!

Mostmár nem közösítenek ki,nem nyírnak ki,ha másban hiszel,másképp gondolkodsz,ha nem követed a csordát,ha homoszexuális vagy stb...

Rengeteg elfoglaltságot találhatsz,amelyekkel építheted a jellemedet,fejlődhetsz,tanulhatsz...Azt csinálhatsz az életeddel,amit akarsz!!ÉS EZ NEM VOLT ÁM MINDIG ÍGY!!

Lehet,hogy én vagyok nagyon optimista,de én imádok ebben a korban élni,másikban el sem tudnám képzelni az életemet!Élvezem a hatalmas szabadságomat és nagyon tudok élni a lehetőségeimmel!

Az emberben mindig is benne volt a gonoszság,szóval ez nem csak a mai világban van!

Az ember feladata az,hogy le tudja sz@rni a rosszat és csak a számára szép és fontos dolgokkal foglalkozzon!Olyan nincs,hogy mindig minden megfeleljen az elvárásainknak,ezért felesleges ezen bánkódni!

Most mit zavar,hogy vannak rossz emberek is??Amíg nekem vagy a szeretteimnek nem ártanak,én lesz@rom őket.Egy okos,erős embert úgysem tudnak bántani a hülyék!

Itt van pár idézet:

"Rossz a világ?Légy jó tehát magad!Üres a lét?Adj tartalmat neki!Az ember szolga mind?Légy te szabad!"

"Mi magunk legyünk az a változás,amit látni szeretnénk a világban!"

Szóval ne nyavajogjatok,hanem kezdjetek el élni és élvezni az életet!!Persze tudom,hogy hisztizni egyszerűbb,mint értelmesen élni...Na meg nagy divat lett szidni a mai világot..."Jajj ez a mai világ..."

19/L

2011. júl. 15. 23:29
 18/22 anonim ***** válasza:
48%
ÉN imádom ezt a világot szeretem hogy mindenki gonosz, önző, mindenki ellenség, írtják egymást nekem már csak egy háború lenne a menyország ilyen világban élmèny igaz baràtokat szerezni
2011. júl. 16. 11:45
 19/22 anonim ***** válasza:

Jó ez a világ - jó messziről nézve :D

Undorító a mostani világ, ugyanaz van, mint régen, csak jobban "sminkelik"...

2011. júl. 16. 13:44
 20/22 anonim ***** válasza:
100%

http://www.youtube.com/watch?v=iwJX4y4FfFE&feature=player_em..

Ezért imádom a mai világot... -.- -.- -.-

2011. júl. 17. 23:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!