Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Csak én hányok már ettől a...

Csak én hányok már ettől a világtól?

Figyelt kérdés

Szóval annyira elegem van már ebből az egész sz*rságból... Mindenki tartozni akar valahová és semmi erkölcs nincs bennük sz*rik bele abba hogy mit és miért csinál csak legyen ő a középpontban. Unom már, hogy ilyen 12-13 éves kis p*csöket cigivel a kézben látok amikor még viselkedésben is tiszta gyerekek de már azt hiszik magukról hogy ők már mindent átéltek, unom hogy a 13-14 éves kis p*csáknak a seggébe már a fél város megfordult és unom már hogy az összes lány 3-4 évvel idősebb pasikat akar mert akkor ők lesznek a nagylányok közbe meg olyan buták mint a föld. Tiszta kétszínűség minden, nincsen legjobb barát sem már mert neki is fontosabb a saját maga pozíciója mások szemében és az neki mindegy hogy mit tesz ezért . Elegem van már abból hogy mindenkinek csak a szája nagy de ki állni nem áll ki semmiért sem. Állandóan megy a kétszínűsködés meg a hazudozás az élet minden területén de mindenki elvárja hogy legyen kinyalva a s*gge. Nem igaz hogy nem lehet találni egy rendes lányt akinek vannak erkölcsei és nem őrül meg egy izmosabb idősebb pasiért és nem buta és még szeretni is tud. Tiszta sz*r hogy ha becsületes munkával elvégzel valamit és a másik is ugyan oda jut aki lósz*rt nem csinált érte. NE akarjatok már állandóan tartozni valakihez minden áron. legyél már egy picit önmagad és ezt ne tartsd "gáznak". Miért kell bunkónak lenni azzal aki segíteni próbál? Nézzetek már picit magatokba és ne akarjanak már a 13 éves p*csák meg a játszótéri gyerekek cigivel meg piával nagynak tűnni... Tényéeg nagyon szánalmas már ez a mai életstílus

Persze tisztelet a kivételnek. Már ha van olyan...

2011. jún. 14. 12:54
1 2 3
 1/27 anonim ***** válasza:
20%
De azért egy kicsit legalább irigy vagy rájuk, nem igaz?
2011. jún. 14. 13:02
 2/27 anonim ***** válasza:
100%
Hmm, mintha én szólaltam volna meg. De mostanában cseszek az egészre, amióta érettségire készülök és 7 hónapja nem voltam kocsmába.
2011. jún. 14. 13:04
 3/27 anonim ***** válasza:
100%

Többnyire egyetértek. De mit lehet csinálni? Semmit. Ez van. A világ nagyot fordult. Annyit tudsz tenni, hogy olyan emberekkel próbálod meg körülvenni magad, akik megbízhatóak, nem játsszák az agyukat, és "igaziak". Nem könnyű, de hiszek benne, hogy nem lehetetlen.

23/L

2011. jún. 14. 13:04
 4/27 anonim ***** válasza:
85%
Ilyen idős korában mindenki ilyen! Ha belegondolsz, ma az a kommunikáció, hogy 2 ember, földrajzilag lehet, hogy csak pár száz méterre egymástól, de akkor is egy gépen keresztül kommunikál. Sajnos mára ennyire elfajzott a világ. Ha nem vagy közösségi site-on, nem is létezel. Ez van. Ha kiállsz magadért? Én megtettem, erre kényszerszabadságra küldött a főnököm, hogy szedjem össze magamat! Az jut előbbre, aki jobban nyal és jó helyen. Ez van sajnos. Tudod, ahhoz kell némi élettapasztalat, pár megélt év, és jópár pofon az élettől, hogy az ember rájöjjön, hogy egyedül is lehet élni, nem kell mindenáron tartozni valakihez vagy valahová!
2011. jún. 14. 13:05
 5/27 anonim ***** válasza:
53%
hallod. süt rólad és az ilyen emberekről az irigység. megmondom miért: mert te, ők, (mi!) normálisak vagyunk, mégsem kíváncsi ránk senki :P szóval először felejtsd el a haragodat. emellett vedd észre, nem vagy egyedül a normális értékrendeddel ezt tudnod kellene. ha nem, akkor te sem látsz tovább ezeken a középpontban lévő sz@r embereken. nekik is van egy világuk legyen neked is egy, nem kell velük foglalkozni és arra pazarolni az idődet hogy miattuk dühöngj. nem vagy egyedül. ;)
2011. jún. 14. 13:07
 6/27 anonim ***** válasza:
78%
13:05 vagyok. Ha belegondolsz, biztos te is egy szép nő után fordulsz meg, mivel a belső érték kívülről nem látszik. Persze, hogy az izmos pasiktól elalélnak a nők! De csak míg egyet ki nem fognak. Van nekik a tesztoszteronkúra, mikor a legyet is röptében, és van a szteroidkúra, mikor ha megfeszül is fél 6 van... Emellett a szteroidtól totál megváltozik a személyiségük is, ettől lesznek izomagyúak is... Agresszív, ki ha nem én... De ezt csak akkor tudja meg minden nő, ha kifog egy ilyet.
2011. jún. 14. 13:09
 7/27 A kérdező kommentje:
Hé emberek azért nyugi nem vagyok rájuk irigy sőt én szánalmasnak tartom ezeket, nem a kis 12 éves srácra vagyok irigy :D És nem is azért mondom mert nekem ez az élet problémám, nem :D csak egyre jobban észre veszem ezeket. Én is ilyen vagyok/ voltam 13 évesen én is kiprobáltam milyen is az az alkohol be is rúgtam 1-2 évvel késöbb de nem szálltam el hogy hú én milyen menő vagyok mert cigizek meg piálok. szoktam, szeretek is de azért nem vesztem el ilyen értelembe a fejemet. meg vannak a fontos emberek az életemben, mind a két "kategóriából". Nekem csak azért van elegem már ebből mert - lehet naiv vagyok- egy lány is ugyan ezt csinálja akit én szeretek hogy nagy lánynak érzi magát ha füvezik meg a 4 évvel idősebb pasi után koslat. Igen abba igazad van utolsó hogy megfordulok a szép lányok után de nem magasztalom őket az egekig hogy én most már csak őt akarom és kész. Nem vagyok irigy mert nekem is meg van az eseménydús életem én is szoktam bulizni meg f*aszságokat csinálni a haverokkal engem csak idegesít ez a kétszínűsködés meg ez a " tartozni akarok valahová mindegy mibe kerül" szlogenű élet. Én se bírok és nem is akarok itthon ülni nem járni sehova nem sörözni hanem tanulni vagy tudja a halál mit csinálni itthon. Engem tényleg csak az zavar hogy mindenki eldobja önmagát és "átváltozik" ha arra kerül sor holott szerintem többet érne ha önmaga lenne de igazából lesz*rom csak kezd az én napjaimba is befolyni ez a dolog. ;)
2011. jún. 14. 13:37
 8/27 anonim ***** válasza:
51%
aha persze.. engem nem győztél meg. és mi van ha 4 évvel idősebb a pasi? akkor most fejezd be ezt a témát és ne törődj vele. aki meg buta az az is marad. nem kell miatta háborogni.
2011. jún. 14. 13:47
 9/27 A kérdező kommentje:
ki nem sz*rja le hogy meg győztelek e vagy sem? Nem megygyőzés gyanánt írtam csak hogy tisztába legyél a tényekkel és ne mondj olyan hülyeségeket hogy irigy vagyok :D És igen érdekel hogy 4 évvel idősebb a pasi mert az konkrétan egy olyna srác aki csak kurni fogja. De szerintem az én szerelmi életedhez neked sok közöd nincs ugy hogy legyszives a kérdéssel foglalkozz kötekedés helyett. De tiszteletben tartom a szellemi hátrányodat ezért leírom mégegyszer: Nem érdekel hogy hogy rontják ez az életüket és hogy lesznek erkölcstelen mások csak az én napi életembe ne keveredjen bele de mégis belekeveredik és ez idegesít de nagyon, engem nem más baja érdekel mert ő is lesz*rja az életemet én se ragaszkodom hozzá ha ilyen hülye. Csak engem hagyjon békén a marhaságaival. Érted?
2011. jún. 14. 13:53
 10/27 anonim ***** válasza:

Márpedig az írásod pont arról szól, hogy igenis érdekel.

"Unom már, hogy ilyen 12-13 éves kis p*csöket cigivel a kézben látok amikor még viselkedésben is tiszta gyerekek de már azt hiszik magukról hogy ők már mindent átéltek, unom hogy a 13-14 éves kis p*csáknak a seggébe már a fél város megfordult és unom már hogy az összes lány 3-4 évvel idősebb pasikat akar mert akkor ők lesznek a nagylányok közbe meg olyan buták mint a föld."

Látod, látod, nem avatkoznak ezek sehol sem a te dolgodba, ha valban nem érdekelnének, nem írnál róluk ennyit és ilyet.

2011. jún. 14. 13:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!