Szóval annyira elegem van már ebből az egész sz*rságból... Mindenki tartozni akar valahová és semmi erkölcs nincs bennük sz*rik bele abba hogy mit és miért csinál csak legyen ő a középpontban. Unom már, hogy ilyen 12-13 éves kis p*csöket cigivel a kézben látok amikor még viselkedésben is tiszta gyerekek de már azt hiszik magukról hogy ők már mindent átéltek, unom hogy a 13-14 éves kis p*csáknak a seggébe már a fél város megfordult és unom már hogy az összes lány 3-4 évvel idősebb pasikat akar mert akkor ők lesznek a nagylányok közbe meg olyan buták mint a föld. Tiszta kétszínűség minden, nincsen legjobb barát sem már mert neki is fontosabb a saját maga pozíciója mások szemében és az neki mindegy hogy mit tesz ezért . Elegem van már abból hogy mindenkinek csak a szája nagy de ki állni nem áll ki semmiért sem. Állandóan megy a kétszínűsködés meg a hazudozás az élet minden területén de mindenki elvárja hogy legyen kinyalva a s*gge. Nem igaz hogy nem lehet találni egy rendes lányt akinek vannak erkölcsei és nem őrül meg egy izmosabb idősebb pasiért és nem buta és még szeretni is tud. Tiszta sz*r hogy ha becsületes munkával elvégzel valamit és a másik is ugyan oda jut aki lósz*rt nem csinált érte. NE akarjatok már állandóan tartozni valakihez minden áron. legyél már egy picit önmagad és ezt ne tartsd "gáznak". Miért kell bunkónak lenni azzal aki segíteni próbál? Nézzetek már picit magatokba és ne akarjanak már a 13 éves p*csák meg a játszótéri gyerekek cigivel meg piával nagynak tűnni... Tényéeg nagyon szánalmas már ez a mai életstílus
Persze tisztelet a kivételnek. Már ha van olyan...
Utolsó előtti. Ezt nem hiszem :DD Tényleg vannak ilyen makacs emberek? :D Miért érdekellek én és miért firtatod azt hogy mi tartozik az életembe és minem ? jobban ismered? nem hiszem. látod ez is egy baj. és nézd ez az életembe is beletartozik mégpadig az hogy kiirok egy kérdést amihez semmi köze az én életemhez inkább másokéhoz én csak vélemyént formálok róluk de téged az érdekel hogy mi tartozik az életmhez és mi nem :D igen zavar mert az életemhez , a környezetemben élnek ezek az emberek és nap mint nap látom őket. képzeld érdekel hogy vannak ilyen gyerekek és engem ha látom őket és ha elmegyek mellettük akkor késztetést érzek arra hogy megmutassam az apjának hogy milyen is lett a kisfiad? Te nem? szerintem elég szomorú ha te nem. Ez lenne 2011 ilyen kell lennnie mindenkinek? és látod ahelyett hogy azt mondanád hogy basszus tényleg 13 évesen lehet nem 18 évesen kellene viselkednem és nem kellene nikotin függőnek lennem téged az érdekel hogy hol tudsz belém kötni és kire vagyok irigy meg hogy miért nem csinálom ezt meg azt. Nézz baloldalra: ÖNISMERETI kérdések. Te mennyire ismered magadat? vagy ha szerinted ez a helyes hogy ki tud minél fiatalabban elzülleni akkor én kérek elnézést. -.-"
2011. jún. 14. 14:08
13/27 anonim válasza:
Szerintem lapozz. Leírtad, hogy te is ugyanúgy kipróbáltad a cigit, a piát, mindent ennyi idősen. Ők is ezt teszik. Hát nagy dolog. Ha neked akkor beszólt volna valaki, akkor vajon hogy reagáltál volna? Hagyjuk már. Ha a csajt meg kvázi "lenézed" hogy füvezik, meg 4 évvel idősebb pasival kúratja magát, akkor az csak téged jellemez, hogy ő tetszik neked.
2011. jún. 14. 14:11
14/27 A kérdező kommentje:
Gondolom te is ilyen voltál/vagy. Kár volt kiírni a kérdést gondoltam lesz pár ember aki itt is kötekedni fog. sok monitor harcos.Figyelj. Voltál már szerelmes? szerettél már nagyon-nagyon valakit? Gondolj bele szereted azt a valakit már nagyon rég óta. ott él a környezetedben nap mint nap látod de ő nem szeret téged. Látod, hallasz híreket hogy mi szerint a hőn szeretett lány balcsin buliba részegen egy vadidegennel smárol. jó lesz*rod ő dolga. jön a következő már itthon hogy egy 20 éves zenésszel akinek a koncertjén volt egyszer ismeretlenül összejön vele kemény 1 hétre. következő elmegy buliba befüvezve.Egyre bunkóbb lesz, egyre jobban elkezd p*csásodni holott régen mondhatni ő volt a tökéletes lány kivülről és belülről. Ezt már nem tudod lesz*rni haver :D hidd el nagyon szarul esik és plusz még az a tudat is hogy hála az ilyen 13 éves p*csáknak meg a cigis piás ált.sulisoknak még rajtad kívül nagyon sok ember fog így csalódni emberekben... Nem éreztél még ilyet ugyye? Látszik. :)
2011. jún. 14. 14:15
15/27 A kérdező kommentje:
Te mekkora egy barom vagy. 1. aza kipróbálás egy slukk volt nem láncdohányozás.
2. 15 évesen ittam alkoholt nagyobb mértékben először.és nem minden hétvégén azután sem. ( elötte is csak apuci söréböl..)
3. Ha nem ismered a lányt akkor légyszíves ne keménykedj hogy te mekkora bölcs vagy mert rohadtul nem ismered se őt se engem és mégis ki vagy te hogy itt dirigálsz hogy mivel foglalkozzak és mivel ne? senki nem kérte hogy válaszolj a kérdésre és hidd el az én erkölcseim meg maradtak azután is hogy el szivtam egy cigit vagy berúgtam. nekik nem. ez a különbség. ja és alány nem kuratja (még) magát szóval erről a témáról akadj le köszi -.-"
2011. jún. 14. 14:19
16/27 anonim válasza:
Nagyon sok igazság van abban, amit leírtál! Én még azt tenném hozzá, hogy szeretnék elvenni a normáslis, idősebb lányok barátjait...ez is nagy divat!
2011. jún. 14. 14:20
17/27 anonim válasza:
Hű, mibe csöppentem itt bele. Micsoda indulatok. A kérdezőtől kérdezném, hogy hány éves? És hogy miért nem tud rendesen, érthetően fogalmazni? Szerintem ne írj több kommentet, mert ellentmondásokba keveredsz folyton.
2011. jún. 14. 14:26
18/27 A kérdező kommentje:
fogalmazás miatt bocs, csak ez a srác felidegesített. Hogy érted hogy ellentmondásokba keveredem? :) 18f
2011. jún. 14. 14:28
19/27 anonim válasza:
ha azt mi mind felsorolnánk.. te is észrevehetnéd ha olyan okos vagy.
de akkor minek foglalkozol annak a csajnak a szerelmi életével ha őt nem érdekled? és te minek szólod le a majdnem összes embert?.. nem is ismered őket.. többet nem írok. nem idegesítem ezzel magam.
2011. jún. 14. 14:41
20/27 A kérdező kommentje:
nem nem tartom magam olyan hű de okosnak ezért is írtam ki a kérdést és azért foglalkozok azzal a lánnyal mert én szeretem. lehet neked furcsa de szeretem. és mi az hogy az összes embert oltom? én azokat "oltom" akik SZERINTEM szánalmasan viselkednek,már bocs mindenki ha ezzel megsértettelek. és szerintem se írj mert nem úgy néz ki nem értetted hogy mire irányul a kérdés.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!