Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Személy szerint lassan hányok...

Személy szerint lassan hányok a médiától. Mi a véleményetek?

Figyelt kérdés

Pár napja végső unalmamban néztem az MTV-n Paris Hilton show-ját, amiben "öribarit" keres. Gusztustalan. Az ömlik az ember képébe, hogy két csaj azon vitatkozik, melyikük a nagyobb r*banc. A műsorba bekerült két srác is, pontosan úgy néznek ki, mintha nők lennének. Női ruha, kamera előtt sminkelnek (kompletten! alapozó, szemceruza, rúzs...), affektálnak, épp csak mellük nincsen.

A neten is... Meztelenül pózoló tizenéves "sztárok" - akiket úgyis elfelejt mindenki két éven belül - hangoztatják, hogy ők milyen coolak, sőt, a legcoolabbak. Ez konkrétan Miley Cyrus (vagy ki) szájából hangzott el, de erre a lapra tartozik mind.

Aztán csodálkoznak az emberek, hogy 12 éves lányok pózolnak tükörben meztelenül, és elárasztják a netet a fotókkal... És még sokáig lehetne sorolni.

Félreértés ne essék, csak 14 éves vagyok, és egyáltalán nem vagyok egy szentfazék, de szerintem ez egyszerűen hányingerkeltő. Mit gondoltok?

2010. jan. 7. 09:02
 1/9 anonim ***** válasza:
Nem érdemelnek ezek már hányást sem. De hasonlóan érzek.
2010. jan. 7. 09:06
 2/9 anonim ***** válasza:

Nekünk a családban 8 éve nincs televízió, hála a magasságosnak...rádiót csak olyat hallgatok, amin zene megy(Sztár FM), a hírek ott is sokszor felhúznak.

Szerencsére nem vagyok "rákényszerülve" a tv-nézésre, de már szerintem rég összeokádtam volna a házat... :)

23/L

2010. jan. 7. 09:28
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Ha az emberek többségét a bibliaelemzések érdekelnék leginkább, Paris Hilton is ezt tanulta volna ki, ha híres akar lenni (legfeljebb kicsit szexi kiskosztümben tenné):)
2010. jan. 7. 09:55
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

Én nem értem,hogy a magyar csini celebek honnan a francból jönnek.Kik ezek?Mit csinálnak azon kívül,hogy fotózzák őket,meg mindíg más celeb oldalán tűnnek fel?

Követni sem leht őket/nem is akarom/úgy váltják egymást.

Egyet értek veled.Ezt kell nézniük a veled egykorú lányoknak?

2010. jan. 7. 11:19
 5/9 anonim ***** válasza:

Szerintem is undorító ez az egész :( És a mostani tinik ezen nőnek fel... ijesztő. Kíváncsi vagyok, 30 év múlva mi lesz a társadalmunkkal...

L,19

2010. jan. 7. 18:42
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Az ilyenről ugyanez! De már nem is nézem,a kedvencem az animal planet és a comedy central mostanában! Az mtv meg a 90es évek elején-közepéig volt csak jó. Sokkal jobb volt mint most.
2010. jan. 7. 19:04
 7/9 anonim ***** válasza:
100%

Hát én azt gondolom, hogy nagyon igazad van, én is utálom azt, ami ma megy a médiában; egyszerűen szánalmas. Igazad van, első válasoló, hányást sem érdemelnek. {Miley Cyruséknál gazdag az apuci és hát a kicsi lányocska sztár szeretett volna lenni...ahh, elnézést, ezt ma már nem így menő mondani, inkább úgy mondom akkor: CELEB...}

16/F

2010. jan. 7. 20:32
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
Én most Discovery Channelt nézek vagy Viasat Explorert ezeken mennék még érdekes dolgok. TV2 meg RTL Klub már tele van ilyen selejtkutatóval idióta reklámokkal amiktöl kiráz a hideg!
2010. jan. 7. 20:48
 9/9 anonim ***** válasza:
100%

sztem egy jó mód van: bojkott

nálunk van tv, de nem nézem egyik MTV-t sem :D

én is az ismeretterjesztő csatornákat szeretem..

Ja és hallottam már azoktól, akik nézik, hogy azért nézik, mert vicces, vagy csak szórakoztatja őket az, hogy milyen hűlyék benne az emberek (itt az MTV-s műsorokra gondolok).

Erre meg azt mondom nekik: a Mónika-sóban is hülyék vannak, mégsem nézem..

És valahogy meg kellene tanulni azt is, hogy a hülyeségen csak egy bizonyos határig lehet nevetni, azon túl már szégyenkezni és sírni lehet.. ma már a legtöbb csatorna túllépi ezt a határt, mert így lehet nézettséget növelni, a botránnyal.

Én meg NEM vagyok (remélem:D) hülye, ezért nem néztem a győzikét, sem a benkőt, mert PONT erre építenek ezek a dögök (amúgy nagyon okosak, mert bejött nekik), hogy felháborító az embereknek az amit a benkő művel, ezért nézik meg, majd másnap fikázzák, hogy így szar, meg úgy szar..

2010. jan. 7. 23:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!