Ha rágondolok, hogy nem jutottunk ki a 2012-es EB-re összeszorul (nem szó szerint) a szivem és elmegy a kedvem mindentől vagy 2percig. Ez normális?
Figyelt kérdés
És belegondolok abba is hogy megint 4év mire EB, de legalább 3 a selejtezőkig... áhhh. 2014es VB-n meg most nagyon erős csoportot kapunk bár biztos megoldjuk. de ha nem akkor szerintem összehalok2011. okt. 19. 22:43
1/7 /Anita_'94/ válasza:
Megkönnyeztem én is. Főleg, hogy pótselejtezőt sem kellet volna játszanunk :(
Mintha nem lenne elég bánatom a Fradi miatt, még ez is...
2/7 anonim válasza:
Ez legyen a legnagyobb problémád!
3/7 Antimod válasza:
Sajnos nem tartunk ott, hogy megérdemeljük és ki is tudjuk harcolni a kijutást. Gondolj arra, hogy igazságos helyen végeztünk a csoportban.
A csapat viszont fejlődik, ehhez kétség sem fér!
Addig pedig lehet még szép magyar focisikereket összeszedni, például ismét bejutni a BL-be.
4/7 anonim válasza:
Ne a rosszra gondolj! Hanem arra, hogy ugy is lesz meg EB, hatha...
5/7 A kérdező kommentje:
de a 24fős tornára kjutni meg már olyan izé. úgy már nem olyan érzés.. na érted.
2012. júl. 4. 17:32
6/7 /Anita_'94/ válasza:
Akármilyen érzés is legyen, azért én szeretném megtapasztalni :)
Amúgy hol lesz a következő?
7/7 A kérdező kommentje:
Franciaország
2012. júl. 5. 08:26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!