Szóval annyira elegem van már ebből az egész sz*rságból... Mindenki tartozni akar valahová és semmi erkölcs nincs bennük sz*rik bele abba hogy mit és miért csinál csak legyen ő a középpontban. Unom már, hogy ilyen 12-13 éves kis p*csöket cigivel a kézben látok amikor még viselkedésben is tiszta gyerekek de már azt hiszik magukról hogy ők már mindent átéltek, unom hogy a 13-14 éves kis p*csáknak a seggébe már a fél város megfordult és unom már hogy az összes lány 3-4 évvel idősebb pasikat akar mert akkor ők lesznek a nagylányok közbe meg olyan buták mint a föld. Tiszta kétszínűség minden, nincsen legjobb barát sem már mert neki is fontosabb a saját maga pozíciója mások szemében és az neki mindegy hogy mit tesz ezért . Elegem van már abból hogy mindenkinek csak a szája nagy de ki állni nem áll ki semmiért sem. Állandóan megy a kétszínűsködés meg a hazudozás az élet minden területén de mindenki elvárja hogy legyen kinyalva a s*gge. Nem igaz hogy nem lehet találni egy rendes lányt akinek vannak erkölcsei és nem őrül meg egy izmosabb idősebb pasiért és nem buta és még szeretni is tud. Tiszta sz*r hogy ha becsületes munkával elvégzel valamit és a másik is ugyan oda jut aki lósz*rt nem csinált érte. NE akarjatok már állandóan tartozni valakihez minden áron. legyél már egy picit önmagad és ezt ne tartsd "gáznak". Miért kell bunkónak lenni azzal aki segíteni próbál? Nézzetek már picit magatokba és ne akarjanak már a 13 éves p*csák meg a játszótéri gyerekek cigivel meg piával nagynak tűnni... Tényéeg nagyon szánalmas már ez a mai életstílus
Persze tisztelet a kivételnek. Már ha van olyan...
18 évesen szerintem abban a korszakban vagy, amikor te is keresed a helyed. Tévedek?
Ha nem érdekelnének, akkor nem idegesítenének, hanem közömbös lennél velük kapcsolatban. Ha ilyen érzéseket váltanak ki belőled, annak oka van. És nem csak a hőn áhított csaj miatt van ez így.
2011. jún. 14. 14:49
22/27 A kérdező kommentje:
nem nem keresem a helyem. tudom hol a helyem már átestem ezen az egészen tudom kikben bízhatok és kikben nem tudom kik a barátaim és kik nem, És hiába mondjátok hogy érdekelnek nem akarlak meggyőzni benneteket de a monitor elött nehéz ezt szerintem eldönteni és tényleg leírtam már engem nem zavar hogy egymás között mit csinálnak ezek a srácok tényleg. De kezdenek belefolyni az életembe pl hugom barátai, gimi be a kis 7.esek akiket látok nap mint nap, amikor suliba megyek melettük megyek el meg hasonlók. mondom nem ez az én életem problémája csak zavar valamilyen szinten. A "hőn áhított lány" meg más téma azt csak példaként említettem meg nem ide tartozik. az csak egy csalódás és nem is erre irányul a kérdés hanem arra hogy ti is így látjátok e mint én ezt a dolgot ami a kérdésben van. Hagyjátok már a szerelmi életemet. ismerem magam :D
2011. jún. 14. 14:55
23/27 anonim válasza:
Nekem is megvolt az időm, amikor úgy voltam vele, hogy az ilyenek, amit leírtál milyen szánalmasak, de már nem érdekel. Semmi közöm hozzájuk, ő dolguk, én inkább magammal foglalkozok.
2011. jún. 14. 15:43
24/27 anonim válasza:
Teljesen nyakig-fülig egyetértek veled! Én sem értem már, hogy mit képzelnek magukról. Ugyan én is 13 éves vagyok de még sosem ittam,nem cigiztem, szűz vagyok, kitűnő tanuló, egyedülálló, és kiállok mindazért amiben hiszek. És én ezt majd elmondhatom a gyerekeimnek is, és akkor majd büszke leszek magamra. Az egyetlen dolog amit ez a nyamvadt világ követel már az az, hogy mindenki fején át kelljen taposnom a sikereimért. Szégyenlem magamat nagyon, néha sírok is miatta. De hiába ha tényleg sikeres akarok lenni. Nem tudom, hogy engem hova minősítesz emiatt, alapvetően nem tartom magamat rossz embernek és a barátaimat is erre biztatom. Pesti vagy?:D Én hatvani. Boldog vagyok és a természetben (ami még meg maradt belőle)meg találtam azt ami elburkol ettől a borzalmas világtól. Nem azt mondom, hogy legyél környezetvédő meg ilyen nagyon zöld, de próbáld ki a túrázást ha meg nem szeretsz túrázni, akkor meg sétálni egy mezőn vagy egy erdőben. Hidd el, a természet sok mindenre gyógyír!:D Remélem segítettem!:)
2011. jún. 15. 17:45
25/27 anonim válasza:
Tudod ez a 4 év dolog. Ismerek én ilyen párt akiknél nem 4 hanem 5 év van a lány 14, és nagyon boldogok! A lány biztosan szűz még, az év tanulója lett és boldog. Szóval szerintem nem a kor hanem a személyiség problémák amikről te beszéltél az ami igazán fontos és eltorzult ebben a világban!:)
2011. jún. 15. 17:55
26/27 A kérdező kommentje:
Van ilyen. Ezért is irtam,hogy tisztelet a kivételnek bár én nem ismerek. Kár hogy csak 100-ból 1 ilyen ;)
2011. jún. 16. 22:44
27/27 anonim válasza:
Ez általában szerintem a szülők hibája. Mostmár válnak állandóan mint állat és nem veszik észre, hogy ezzel elbasszák a gyereküket. Van már olyan, hogy az anya dolgozik az apa főz, vagy mindkettő dolgozik és lepattintják a gyereket a dadának vagy a mamának..(mondjuk a mama még a legjobb megoldás a számára)Nem tudom, hogy miért van ez. Régebben amíg meg nem találták az igazit a szülők addig a gyerek szóba se jöhetett. Nekem semmi bajom a nők egyenjogúságával de ezzel csak az lett elérve, hogy most már ő nekik is kell kötelezően 8 órát melózni és nincsen idejük felnevelni normálisan a gyereküket.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!