Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Minek Neveznél? Melegnek,...

Minek Neveznél? Melegnek, Binek, Vagy Heteronak?

Figyelt kérdés

Húsz éves, férfinek mondott valami vagyok...;)

Szeretném kikérni a véleményét, a normálisabb fajtából erre a weblapra csapódott embereknek.

Rólam:

A csajok indítanak be szexuálisan, azonban arcra tetszik pár fiú.

Ha szépen fel vannak öltözve, akkor még a testük is. De! Ha valaha egy szexuális szituációba kerülnék egy másik férfivel, és elővenné nekem a farkát, én attól elhánynám magamat. Szóval tuti nem tudnék lefeküdni egy sráccal, és a seggét sem kívánom egyik fiú ismerősömnek sem. Azonban, lehet csókolóznék egy helyes sráccal. És az ilyen videók nagyon beindítják a FANTÁZIÁM (NEM! a férfiasságomat):

http://www.youtube.com/watch?v=l8jLEOLBThQ

Most akkor hova soroljam magamat? Melyik kategóriába? Köszönöm a normális válaszokat előre is.

2011. júl. 13. 19:20
1 2 3 4 5
 41/43 anonim válasza:

szerintem bi-curious. én kb ugyanez vagyok lányban, fiúk vonzanak szexuálisan, de attól még ha látok egy szép lányt, elismerem, hogy szép, és van lány, aki vonz annyira, hogy szeretnék vele csókolózni, sőt volt már rá alkalom, hogy meg is tettem. de nem vonz a 'szex' egy másik lánnyal, sőt el se tudom képzelni h odanyúljak neki vagy kinyaljam vagy ilyesmi...

de szerintem ha téged nem zavar ez, akkor nincs vele probléma :) 20l

2011. júl. 17. 00:58
 42/43 anonim ***** válasza:
a lányok 75% bi kíváncsi
2011. júl. 17. 01:11
 43/43 Macika86 válasza:

Nekem lenne egy ötletem. Neked a travi urak lehetnének a mérvadók. De ez csak egy ötlet. :)

Én nem aggódom, kialakul. Csak könyörgöm, míg nem döntöttél, míg nem csillapodott le a bizonytalanság benned, ne nősülj meg, nehogy később, gyerekekkel mögötted jöjj rá dolgokra.

2014. jan. 14. 13:33
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!