Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Minek Neveznél? Melegnek,...

Minek Neveznél? Melegnek, Binek, Vagy Heteronak?

Figyelt kérdés

Húsz éves, férfinek mondott valami vagyok...;)

Szeretném kikérni a véleményét, a normálisabb fajtából erre a weblapra csapódott embereknek.

Rólam:

A csajok indítanak be szexuálisan, azonban arcra tetszik pár fiú.

Ha szépen fel vannak öltözve, akkor még a testük is. De! Ha valaha egy szexuális szituációba kerülnék egy másik férfivel, és elővenné nekem a farkát, én attól elhánynám magamat. Szóval tuti nem tudnék lefeküdni egy sráccal, és a seggét sem kívánom egyik fiú ismerősömnek sem. Azonban, lehet csókolóznék egy helyes sráccal. És az ilyen videók nagyon beindítják a FANTÁZIÁM (NEM! a férfiasságomat):

http://www.youtube.com/watch?v=l8jLEOLBThQ

Most akkor hova soroljam magamat? Melyik kategóriába? Köszönöm a normális válaszokat előre is.

2011. júl. 13. 19:20
1 2 3 4 5
 31/43 anonim ***** válasza:
22%
Hová fajul ez a világ... Jézus Isten!
2011. júl. 13. 20:51
 32/43 anonim ***** válasza:
És ha magadhoz öleled, mit érzel?
2011. júl. 13. 20:52
 33/43 A kérdező kommentje:
83%, szeretetet ?
2011. júl. 13. 20:55
 34/43 anonim ***** válasza:
És emiatt csókolnád meg, mert szereted? Vagy mert szép az arca? Vagy??
2011. júl. 13. 21:05
 35/43 A kérdező kommentje:
mert szép az arca.
2011. júl. 13. 21:14
 36/43 anonim válasza:
Szerintem írj privit. Hasonlóan gondolkozunk:)
2011. júl. 14. 09:42
 37/43 anonim ***** válasza:
szia. én írtam a felmérésről, és kérdezted megcsókolnék-e egy lányt. nem tudom. komoylan nem tudom. azt hiszem nem.
2011. júl. 14. 16:49
 38/43 anonim válasza:
45%

Én máris diagnosztizálom a problémád.

Magány.

Ez minden emberből mást hoz ki, de mindnek általában egy a célja, az, hogy végre párt/társat találj magadnak. A legtöbb embernél ez hogy jön le? Nem talál magának párt, olyat, amilyet akar- hát lejjebb adja, vagy pedig elkezd gondolkodni, hogy mi lenne, ha a másik nem...

Én teljesen hetero vagyok, soha, de soha, ismétlem soha nem jutott eszembe egy férfit látva az, hogy fú de jó lenne vele. Undorodom tőle, világéletemben mindig undorodtam. De lehet az embernek olyan korszaka, amikor nem lát más kiutat, a sok csalódás, elutasítás után. Ilyenkor elkezdesz agyalni, persze az agyad nem hagyná a dolgot, mert nem vagy meleg. Neked csupán egy kis gyengédségre/érzelemre van szükséged, de mivel a nőknél sajnos nem kaptad meg, így hát a férfiakra gondoltál. De hidd el, nem vinne semmire, max arra, hogy megundorodnál magadtól.

2011. júl. 16. 23:50
 39/43 anonim ***** válasza:
bi kíváncsi , végig sem olvastam a kommneteket (sorry) amúgy a pasik fele az.
2011. júl. 17. 00:32
 40/43 anonim ***** válasza:
ha te nem tudod akkor tőlünk mitvársz??-.-
2011. júl. 17. 00:33
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!