Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Minek Neveznél? Melegnek,...

Minek Neveznél? Melegnek, Binek, Vagy Heteronak?

Figyelt kérdés

Húsz éves, férfinek mondott valami vagyok...;)

Szeretném kikérni a véleményét, a normálisabb fajtából erre a weblapra csapódott embereknek.

Rólam:

A csajok indítanak be szexuálisan, azonban arcra tetszik pár fiú.

Ha szépen fel vannak öltözve, akkor még a testük is. De! Ha valaha egy szexuális szituációba kerülnék egy másik férfivel, és elővenné nekem a farkát, én attól elhánynám magamat. Szóval tuti nem tudnék lefeküdni egy sráccal, és a seggét sem kívánom egyik fiú ismerősömnek sem. Azonban, lehet csókolóznék egy helyes sráccal. És az ilyen videók nagyon beindítják a FANTÁZIÁM (NEM! a férfiasságomat):

http://www.youtube.com/watch?v=l8jLEOLBThQ

Most akkor hova soroljam magamat? Melyik kategóriába? Köszönöm a normális válaszokat előre is.

2011. júl. 13. 19:20
1 2 3 4 5
 1/43 anonim ***** válasza:
48%
Hetero vagy ízig vérig, mivel a valóságban ne m kívánnád egy palival.
2011. júl. 13. 19:24
 2/43 anonim ***** válasza:
100%

A szexualitását mindenki magának tudja csak besorolni, ezért annak neveznélek aminek te nevezed magadat.

De nézzük csak az alábbiakra szerintem jó szó a bi-curious esetleg a homoromantikus heteroszexuális.

2011. júl. 13. 19:25
 3/43 skarma ***** válasza:
Lehet hogy bi vagy, csak még nem alakult ki teljesen... nem tudom...
2011. júl. 13. 19:26
 4/43 A kérdező kommentje:

Homoromantikus?:S Ez nekem új.

Elmagyaráznád azt, hogy mit is jelent ez pontosan?

2011. júl. 13. 19:29
 5/43 anonim ***** válasza:
A zene végére nem is felállt:D Persze nem a kép, hanem a zene miatt:DDD
2011. júl. 13. 19:31
 6/43 A kérdező kommentje:
de pl az ilyent én is elküldeném.... nem is írom le inkább hova, a barátaival együtt.... http://www.youtube.com/watch?v=mCNwLjiX_90
2011. júl. 13. 19:33
 7/43 anonim ***** válasza:
100%

a viedeót nem néztem meg, anélkül okoskodom. :)

egy pszichológia tk-ban volt, ide is leírom, hogy van egy neves pszichológus (talán már meghalt). ő alkotott amolyan skálát, aminek egyik végén állt a homo- másik végén a heteroszexualitás, középen a bi. név nélkül kellett embereknek válaszolniuk (tudták mi lesz majd a kérdés, gondolom, olyanok voltak ott, akik fel is vállalták). szóval sok különböző dolog volt, pl vkinek tetszik a saját neme, de sose létesítene vele szexuális kapcsolatot, mint a te esetedben. vagy vki mind2vel el tudná képzelni. oylan is volt, aki saját magát homoszexuálisnak vallotta, de nemi életet csak az ellenkező nemmel élt (NEM a kor vagy a társadalom elvárása, hanem saját szexuális megítélése miatt). szóval valószínűleg kevés oylan ember van, akit tök hidegen hagy a maga neme, ha csak úgy értjük, hogy szépnek tartja.

kevésbé tudományos hozzászólásom egy saját vélemény: én lány vagyok, és azért van h elismerem hogy egy lány szép, stb. ha pl vkire irigykedsz, hogy miylen szép arca van, stb végül is akkor is felkeltette az érdeklődésed, mégse akarsz vele lefeküdni. én azt gondolom hogy sok nő hozzám hasonlóan felfigyel egy szép nőre, de csak amolyan "elismerem a szépségét" célzattal. pl egyszer egy lány, akivel egy váróteremben ültünk, mondta h mennyire szép az a nő, aki épp besétált. tényleg mondta, miylen jól néz ki, stb, pedig tudtam róla h a lány hetero (előtte is ismertem).

én személy szerint csak fiúkban volnék szerelmes, és még nem élek nemi életet, de ha arra gondolok, hogy egy lánnyal kelljen, nem is hogy undorodom, de el se tudom képzelni. ennek ellenére az az érdekes, hogy észrevettem, hogy sokszor megnézem a lányok mellét. szépnek találom, de el se tudnám képzelni h hozzáérjek, ilyenek.

sztem ne csak te vagy így, és hetero vagy.

2011. júl. 13. 19:34
 8/43 anonim ***** válasza:
74%

Az ember romantikus és szexuális vonzalma nem feltétlen azonos.

Vannak heteroszexuális, biszexuális, panszexuális, aszexuális, demiszexuális stb. emberek.

És vannak emberek akiknél csak érzelmi kötődés van, szexuális vágy nélkül (heteroromantikus, homoromantikus, panromantikus, biromantikus)

Vagy vannak aromantikus emberek akik nem képesek/nincs igényük szerelmi kötődésre.

2011. júl. 13. 19:36
 9/43 anonim ***** válasza:
"Emma" nem tipikus meleg. Szegénykém láthatólag szét van drogozva, és egy lecsúszott suttyó. Ugyanez a színvonal heteró verzióban megtalálható 1242315 példányban az összes vidéki diszkóban. Érdekes módon mégse gondolja senki, hogy az összes heteró egy talicskás paraszt.
2011. júl. 13. 19:39
 10/43 anonim ***** válasza:

Szerintem egyértelműen HETERO vagy. Fiatal vagy, hajt a kíváncsiság, ezért írod, hogy lehet smárolnál egy helyes fiúval. Azonban az elég nyomok ok a heteroság mellett, hogy nem tudnál szexuálisan közeledni egy pasihoz. Enélkül még biszexuális sem lehetsz.

Szóval te egy heteroszexuális kíváncsi, fiatal srác vagy. Ennyi. :)

2011. júl. 13. 19:40
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!