Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Minek Neveznél? Melegnek,...

Minek Neveznél? Melegnek, Binek, Vagy Heteronak?

Figyelt kérdés

Húsz éves, férfinek mondott valami vagyok...;)

Szeretném kikérni a véleményét, a normálisabb fajtából erre a weblapra csapódott embereknek.

Rólam:

A csajok indítanak be szexuálisan, azonban arcra tetszik pár fiú.

Ha szépen fel vannak öltözve, akkor még a testük is. De! Ha valaha egy szexuális szituációba kerülnék egy másik férfivel, és elővenné nekem a farkát, én attól elhánynám magamat. Szóval tuti nem tudnék lefeküdni egy sráccal, és a seggét sem kívánom egyik fiú ismerősömnek sem. Azonban, lehet csókolóznék egy helyes sráccal. És az ilyen videók nagyon beindítják a FANTÁZIÁM (NEM! a férfiasságomat):

http://www.youtube.com/watch?v=l8jLEOLBThQ

Most akkor hova soroljam magamat? Melyik kategóriába? Köszönöm a normális válaszokat előre is.

2011. júl. 13. 19:20
1 2 3 4 5
 11/43 A kérdező kommentje:

Hát, az "ágyba bújást" azt én sem tudom elképzelni egy sráccal.

Viszont szeretném megkérdezni, hogy te is megcsókolnál egy ilyen szép lányt, mint amit leírtál?

Egyébként a szexuális vágy az nem, de viszont szerelmesnek lenni egy ilyen srácba, lehetségesnek tartom, mivel az iskolában volt egy olyan srác, aki felé kicsit erősebb volt az a dolog, mint egy barátság, és én most nem haverságról, hanem BARÁTSÁGról beszélek. Amúgy az a skála ismerős.

2011. júl. 13. 19:40
 12/43 A kérdező kommentje:
Értem. Akkor lehet hogy "Homoromantikus" vagyok. Erről tudnál adni egy részletes leírást?
2011. júl. 13. 19:42
 13/43 anonim ***** válasza:
51%

Itt az eredeti song, ha érdekel valakit :P

http://www.youtube.com/watch?v=TuNhR6EGvXE

A googléban mindent meg lehet találni.

2011. júl. 13. 19:50
 14/43 anonim ***** válasza:
35%

Persze mert ezek a srácok kiba nőiesek.

A szájukat én is megkívánnám.....csapkodni szívlapáttal:)

2011. júl. 13. 19:56
 15/43 anonim ***** válasza:

Két tippem van:

1. Lehet, hogy csak kíváncsi vagy.

2. Ha meg nagyon komolyan gondolod, akkor csak enyhén vagy bi.

Egyébként én is így vagyok vele. Csak lányokkal vagyok képes szexelni, de fiúkkal csak csókolózni. Én is erről pont erről tettem fel kérdést.

22/F

2011. júl. 13. 19:58
 16/43 A kérdező kommentje:
Na, akkor már ketten vagyunk:) viszont ha nem nagy kérés, be tudod linkelni a kérdésedet? csak hogy hátha ott van még használható válasz, nekem is.
2011. júl. 13. 20:00
 17/43 anonim ***** válasza:
38%
Srácok nálatok szerintem egy kis homok került a gépezetbe:D Egészséges férfi ember nem fantáziál más férfival, de még csak eszébe se jut ilyen dolog.
2011. júl. 13. 20:07
 18/43 anonim ***** válasza:
38%
Még kíváncsiságból sem!!!
2011. júl. 13. 20:08
 19/43 anonim ***** válasza:

Tudom, hogy ez nem illik ide, de nézzétek meg, elgondolkodtató a témával kapcsolatban is.

[link]

Kiemelem ezt a részt:

"Az alszemélyiségek lehetnek különböző neműek, bőrszínűek és különbözhet az életkoruk is. Tudomásul veszik, hogy ezek a tulajdonságok adottak, de ragaszkodnak az önmagukról alkotott képhez."

Aki állatokat néz, az milyen sexuális amúgy???

Új kérdés: Nektek mikor áll fel jobban, ha lezbiket néztek vagy, ha egy srác sexel egy nővel?

2011. júl. 13. 20:12
 20/43 Cicuskaaa123 válasza:
Mi a zene címe??? :D Amúgy nem vagy meleg, sem bi szerintem csak kíváncsi vagy és kész ez elmúlik majd idővel.
2011. júl. 13. 20:20
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!