Igaz, hogy szinte minden emberben vannak biszexuális hajlamok? És ha igen, akkor hogy lehet ezt kihozni egy olyan lányból, aki látszólag heteronak tűnik?
szerintem sincs minden emberben
pl bennem nincs 100%-ig a fiúkat szeretem:P
egy lány
Márai Sándor írta hogy minden barátság mögött van egy kis "erosz". Sztem van benne valami. De ettől függetlenül én is hetero vagyok és még csak nem is smároltam -meg semmi ilyesmi- lánnyal.
19/L
Húú jó kérdés h lehet kihozni belőle.
De sztem hülyüléssel ki lehetne belőle hozni.
Suliba járok, és az osztályban a fiúk 60%-a "tolja" egymást, a maradék 40%-ot meg csak toljuk :D
Most tolás alatt értsd azt h nem közösülünk, még csak nem is kerül le ruha, spontán pl ketten megfogunk 1 harmadikat és szendvicsbe imitáljuk a szexet :D Nálunk az se gond ha egymás ölébe kell ülni, és reggelente pacsi meg nagyöleléssel üdvözöljük egymást. A lényeg h az egész csak hülyülés, mindenkinek van csaja, de ez vmennyire kihozza az emberből a ferde hajlamot, tavaly óta a lányok is átvették ezt :P Már egymás cickóját fogdossák, és ők is tolják egymást hátulról :P:D:D
18/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!