Az öngyilkosság gyávaság?
nem
ha én olyan gyáva lennék már rég nem élnék, csak egy lehetőség, hogy kiszállj ebből a hülyeségből
07:43vagyok
utolsó: bizony így is lehet nézni
persze egy rakás érzéketlen, önző és gyáva embertől nem lehet más válaszokat várni, minthogy gyávaság-hülyeség-önzőség. ugyanezek az emberek gyávaságból mindent úgy csinálnak és mondanak, amit elvárnak tőlük. karrier, házasság, gyerek, ház kocsi kutya... önzőségből nevelik a saját gyerekeiket is, és a lehető legnagyobb hülyeségben döntenek életük minden percében.
holott mindent egy egyszerű ösztön vezérel, ami mindig ott suttog mögötted, hogy "maradj életben" és "még többet, még még".
07:43vagyok
19:57
"Elvakult, ostoba, szerencsétlen, önző és gyáva az, aki életben szeretne látni mindenkit. Ez azért nem semmi."
ha ezzel az én véleményemre céloztál:
1. nem ezt mondtam
2. te nem szeretnél életben látni másokat
3. és kritizálod a véleményem
nem elég, hogy bizonygatod a saját bunkóságod, még álszent is vagy.
igen, ezek után lepődjünk meg hogy miért lesznek öngyilkosok azok, akiket mindenki lesz.r, de egyszerűbb csak leszólni őket, mert akkor nem kell felelősséget vállalnunk másokért...
gratulálok az emberiségnek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!