Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Az öngyilkosság gyávaság?

Az öngyilkosság gyávaság?

Figyelt kérdés
2011. júl. 10. 23:12
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:

nem

ha én olyan gyáva lennék már rég nem élnék, csak egy lehetőség, hogy kiszállj ebből a hülyeségből

2011. júl. 21. 17:30
 22/27 anonim ***** válasza:
41%
Az életben maradás gyávaság. Mert vagy fél hogy mi lesz a halál után vagy fél magától a haláltól. Ennyi.
2011. júl. 22. 05:18
 23/27 anonim ***** válasza:
40%

07:43vagyok

utolsó: bizony így is lehet nézni

persze egy rakás érzéketlen, önző és gyáva embertől nem lehet más válaszokat várni, minthogy gyávaság-hülyeség-önzőség. ugyanezek az emberek gyávaságból mindent úgy csinálnak és mondanak, amit elvárnak tőlük. karrier, házasság, gyerek, ház kocsi kutya... önzőségből nevelik a saját gyerekeiket is, és a lehető legnagyobb hülyeségben döntenek életük minden percében.

holott mindent egy egyszerű ösztön vezérel, ami mindig ott suttog mögötted, hogy "maradj életben" és "még többet, még még".

2011. júl. 22. 10:57
 24/27 anonim válasza:
Az első válaszok között 24:41-kor írtam egy véleményt. Ez az utolsó tényleg. Elvakult, ostoba, szerencsétlen, önző és gyáva az, aki életben szeretne látni mindenkit. Ez azért nem semmi. Én nem is sajnálok senkit már, aki megöli magát. És hogy tisztelni se fogom, az is biztos. Az ilyennek fölösleges volt megszületnie. Valaki a seggét nem bírja kitörölni és ellátni magát, ezeke meg... Na mindegy. Vicc. A hozzászólásokat viszont nem kritizálom. Mindenkinek más a véleménye.
2011. júl. 22. 19:57
 25/27 anonim válasza:
23:41...
2011. júl. 22. 19:58
 26/27 anonim ***** válasza:
11%

07:43vagyok

19:57

"Elvakult, ostoba, szerencsétlen, önző és gyáva az, aki életben szeretne látni mindenkit. Ez azért nem semmi."

ha ezzel az én véleményemre céloztál:

1. nem ezt mondtam

2. te nem szeretnél életben látni másokat

3. és kritizálod a véleményem

nem elég, hogy bizonygatod a saját bunkóságod, még álszent is vagy.

igen, ezek után lepődjünk meg hogy miért lesznek öngyilkosok azok, akiket mindenki lesz.r, de egyszerűbb csak leszólni őket, mert akkor nem kell felelősséget vállalnunk másokért...

gratulálok az emberiségnek

2011. júl. 23. 06:18
 27/27 anonim válasza:
Hm. Oké (Y) :D
2011. júl. 23. 08:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!