Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Hogy tudnak egyesek végtelenül...

Hogy tudnak egyesek végtelenül optimisták lenni?

Figyelt kérdés
Képtelen vagyok valamiben a rossz helyett a jót meglátni. Mintha genetikailag belém lenne kódolva az hogy mindent a pocsék oldaláról nézzek. Annyira hihetetlenül szeretnék boldog lenni... Rájöttem már, hogy azok igazán boldogok akik látják, és értékelik a szépet, és nem rágódnak a rossz dolgokon, túllépnek rajta. Miért nem vagyok erre??? Látom, tudom mit kéne...De egyszerűen nem megy.
2011. júl. 5. 15:28
 1/8 anonim ***** válasza:
Nekem is volt ilyen időszakom, most meg mindenben látom a jót is és a rosszat is. Hány éves vagy?
2011. júl. 5. 15:47
 2/8 JLlompi ***** válasza:
én is mindenbe a rosszat látom de én boldog vagyok nem tom miért :D
2011. júl. 5. 15:51
 3/8 anonim ***** válasza:
Hát nem tudom, de én meg végtelenül pesszimista vagyok.Nagyon örülnék, ha optimista lennék, de nem látom semmiben a jót.Mindenben csak a rosszat látom.
2011. júl. 5. 16:05
 4/8 anonim ***** válasza:

néha megpróbálom a helyzet jó oldalát nézni akkor, amikor mások nem látják benne

amúgy én is mindig csak a rosszat látom

2011. júl. 5. 16:09
 5/8 A kérdező kommentje:
19/L
2011. júl. 5. 16:15
 6/8 anonim ***** válasza:
Hát... akkor ki kellet volna belőle nőnöd. :D nekem nagyjából 14-15 évesen volt ilyenem. Akkor azt tanácsolom, hogy akard látni a jó oldalát is.
2011. júl. 5. 16:41
 7/8 A kérdező kommentje:
de én akarom. csak ha valami olyan történik amit nem értek, azon nem lépek túl hanem elkezdek agyalni. Ezen hogy lehetne felülkerekedni?
2011. júl. 6. 22:33
 8/8 anonim ***** válasza:

Gyávák szembenézni az igazsággal. Ne hozzájuk akarj hasonlítani, nézz a szemükbe, és törd össze a vágyaikat.

Áh, nincs is szebb látvány annál, amikor látod, ahogy a lelkük egy darabja örökre széttörik.

17/F

P.S. Igen, én ilyen vagyok. Kegyetlen vagyok, és baromira élvezem.

2011. júl. 9. 22:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!