Akik optimisták ma Magyarországon, azok mirefel azok?
Az átlagos jövedelmek " nem felső üzleti szféra Stb"
130e Ft, ami kb el is megy a havi kiadásokra.
Bármibe kezdel mindíg azzal kell szembenézni, hogy nem nagyon van rá igény, és csak adócsalással, sumákolásal maradsz életben. " nem meggazdagodsz"
És sajnos semmi nyoma annak hogy jobb lehet.
Arra fel,hogy szombaton nem a másodállásban kell gürcölniük, hogy ételt adjanak a gyerekeiknek...
Gondolkozz el azon vajon neked mennyire is pocsék az életed, ha most is ráérsz itt szórakozgatni az interneten.
Optimista vagyok, hálisten engem még úgy neveltek a szüleim, hogy a fejlődést nem pénzben kell mérni.
A pénz egy szükséges rossz, legyen belőle annyi, amennyi kell, de ne több.
Sokkal fontosabbnak érzem, hogy elismerjenek a szakmámban. Már csak azért is, mert akit elismernek, az általában nem kap ugyan több pénzt (bár ez sem mindig igaz), azonban nem kell attól félnie, hogy kirakják. Vagy ha mégis, máshol kapnak utána.
Emellett fejlődésnek érzem, ha tanulok valami újat, vagy amiket tudok, azokból felsőbb szintre lépek. Ez megint nem pénzkérdés :)
Engem nem neveltek úgy, de mára már inkább optimista akarok lenni!
Remélem lehet választani, így utólag is.
:)
hü-ha hü-ha
Akikide írtak, azok inkább, igénytelenek.
Megelégszenek annyival ha tele a hasuk.
Nevetségesek vagytok, és rabszolgáknak valók, reális távlati célok nélkül.
Csak egy hülye vicc jut erről eszembe,bár én is optimistának érzem magam,bár néha semmi okom rá...
Mit mond a pesszimista?
--ennél már rosszabb nem lehet!
És mit mond az optimista?
--dehogyis nem!!
Szóval,reggel az első tükörbe pillantáskor azt kell gondolni,hogy ma kezdődik életem hátralévő része,nem félek Tőled Te szemét világ,úgyis talpon maradok,ha fene fenét eszik is.Pont.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!