Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Akik optimisták ma Magyarorszá...

Akik optimisták ma Magyarországon, azok mirefel azok?

Figyelt kérdés

Az átlagos jövedelmek " nem felső üzleti szféra Stb"

130e Ft, ami kb el is megy a havi kiadásokra.

Bármibe kezdel mindíg azzal kell szembenézni, hogy nem nagyon van rá igény, és csak adócsalással, sumákolásal maradsz életben. " nem meggazdagodsz"

És sajnos semmi nyoma annak hogy jobb lehet.

2011. ápr. 9. 08:24
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%

"hü-ha hü-ha

Akikide írtak, azok inkább, igénytelenek.

Megelégszenek annyival ha tele a hasuk.

Nevetségesek vagytok, és rabszolgáknak valók, reális távlati célok nélkül."

Mégis mennyivel jobb a panaszkodás? Azzal mit lehet elérni? Milyen alternatívát kínálsz?

2011. ápr. 9. 12:07
 12/17 anonim ***** válasza:
Bízom a szebb magyar jövőben mivel az internetnek köszönhetően egyre több embernek nyílik ki a szeme.
2011. ápr. 9. 13:32
 13/17 anonim ***** válasza:
56%

Kedves kérdező!

Mindig is voltak szolgalelkek a világon, valahogy ők ide, Magyarországra kerültek. :D

Illetve mindig vannak olyanok, mint mi, akik nem érik be azzal, ha van mit enni és van valami a fejünk felett éjszakára. Az ilyenek örülnek, hogy van valamijük. Én ennek nem tudok örülni, szerintem az lenne a normális rendszer, ha mindenkinek meglenne az alapvető létjogosultsága, senki nem halna éhen vagy nem fagyna halálra az utcán, csak mert rossz helyre született és nincs munkája. Elég kegyetlen hely ez. Borzasztó belegondolni, hogy az embernek azért kell fél napokat güriznie, hogy legyen mit ennie, ráadásul a mai fizetésekből még az sem jön ki mindig. Szerintem ez nem elég. Fiatal vagyok, független, az egyetlen megoldást abban látom, ha az egyetem után kimegyek külföldre. Én itt már nem tudok optimista lenni. Jó visszagondolni, milyen volt 10 évesen olasz vagy a horvát tengerparton, akkor még megtehettük. Most apám 2 munkahelyével sem jönne ki. Én nem akarok így élni egész életemben, hogy örülhetek, ha van másnap mit ennem.

2011. ápr. 9. 14:28
 14/17 KÁELEF ***** válasza:
100%
Nem a pénz a legfontosabb, de azért pénz nélkül nincsen se lakás, se evés, éhendöglés van az utcán.
2011. ápr. 9. 15:01
 15/17 anonim ***** válasza:
49%

Elolvastad te egyáltalán a válaszokat?

"fontosabbnak érzem, hogy elismerjenek a szakmámban... fejlődésnek érzem, ha tanulok valami újat, vagy amiket tudok, azokból felsőbb szintre lépek"

Hol van ebben a "csak legyen tele a hasam" mentalitás?

Ne csak azt lásd meg, amit akarsz.

2011. ápr. 9. 15:31
 16/17 doboszoli ***** válasza:

Ha már filozofálunk, én emiatt vagyok örök optimista:

"Az embert el lehet pusztítani, de legyőzni nem lehet sohasem"

2011. ápr. 9. 17:01
 17/17 anonim ***** válasza:
Talán arra amit eddig elértek. Nem mindenki él átlagos szinten, és nagyon sokan komoly tudás és műveltség birtokában vannak, és azzal hogy ebből meg is gazdagodnak, csak egy szükséges jó. Bátyám például kutató, némely munka évekig is eltart amíg kész nem lesz, és nem a fizetés motiválja, még ha nem is kevés. Sokkal fontosabb hogy feltalál valamit, amit csak ő tudott. Az igazi lóvé utána jön.
2011. ápr. 9. 23:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!